Gönderen Konu: Kredi kartı için öneri alabilirmiyim?  (Okunma sayısı 3304 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TRBOZGUR

• Usta Kampanyacı
Ynt: Kredi kartı için öneri alabilirmiyim?
« Yanıtla #20 : 27 Aralık 2011, 13:07:29 »
İşbankası maxsimum yıllardır kullanıyoruz

Kullanmayı bilmek şart her şeyde kredi kartı iflasa kadar getirir

Ayağınızı yorgana göre uzatın der Atalarımız çok Doğru Söz

Çevrimdışı KüL Kedisi

• Usta Kampanyacı
  • Uğur Böcüsü
« Yanıtla #21 : 28 Aralık 2011, 00:08:37 »
artık benimde kredi kartım var yapı krediden babam almış benim için 1-2 hafta içinde eve gelicek sevindim çok

ve ve ve dişim çok fena şişti sol alt 20 lik diş geliyor  :(

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #22 : 28 Aralık 2011, 00:10:34 »
Geç kalmışım sanırım.Ama yazayım yinede.Kampanyacıya Ya fish kart yada Bounus kart yakışır..İkiside çekilişlerle kazandırır.
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı KüL Kedisi

• Usta Kampanyacı
  • Uğur Böcüsü
« Yanıtla #23 : 28 Aralık 2011, 00:12:58 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Geç kalmışım sanırım.Ama yazayım yinede.Kampanyacıya Ya fish kart yada Bounus kart yakışır..İkiside çekilişlerle kazandırır.

babamın yapı kredide kartı vardı +1 kart daha aldı bana vermediler maaş bodrom yok diye şimdi müjdeledi bana ağlicak gibi oldum dişimden dolayı ondan söyledi yoksa gelmesini beklerdi  :)

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #24 : 28 Aralık 2011, 00:24:32 »
Kart ücreti ödemek istemiyorsan Bank Asya kanka aksi halde en iyisi Bonus yada Maximum! (:

Limiti 500 TL yapman senin lehine yoksa ucu kaçarsa sonu gelmez..çünkü gecikme faiz oranları yükseldi..Kart çıkartırken maaş bordrosu da isteniyor ayrıca ! (:

babamın yapı kredide kartı vardı +1 kart daha aldı bana vermediler maaş bodrom yok diye şimdi müjdeledi bana ağlicak gibi oldum dişimden dolayı ondan söyledi yoksa gelmesini beklerdi  :)
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı OTELCi

• Usta Kampanyacı
  • ''Use, what you have ; Do, what you can"
« Yanıtla #25 : 28 Aralık 2011, 03:16:08 »
bana en düşük limitli kart lazım kampanyalarda felan kullanıcam bide acil bişey olursa kullanırım onun haricinde zırp pırt kullanmıcam zaten banka kartı geçmiyor alışveriş sitelerinde
Bank Asyaya  geçtim rahat ettim.. kart ücreti felan bişey yok.. çoğu yerdede geçiyor. ha ; kampanyalarda pek işine yaramaz o başka... limitide 500 felan yap..zaten o civarda açılış yapıyolar.. rahat er... diğerleri fasa fiso. PTT kartı bizim kaynanada gördüm geçen.. yanılmıyorsam denizbank yada teb in  kredi kart, arkasında öyle yazıyodu. 5 tl verip alıyosun doğru ama denizle teb in sürekli telefon etmesinden kaçamazsın.bana soğuk geldi ptt kart. vadesiz hesapta ise kuveyt tğrk derim. çünkü ondada kart ücteri yok. üstelik havale-eft ve bililum işlemler ücretsiz.
Hoş ikiside  yeşil sermaye bankası ama işime kart ücreti derdi olmadığı için ve zırt pırt tlfon etmedikleri için benim işime geliyo.. nacizhane fikrim bu..  ;)
« Son Düzenleme: 28 Aralık 2011, 10:42:57 Gönderen: glh_n »

Çevrimdışı KüL Kedisi

• Usta Kampanyacı
  • Uğur Böcüsü
« Yanıtla #26 : 28 Aralık 2011, 10:05:05 »
kanka kart babamın üstüne alındı 2. kartı olduğu için en düşük limiti 1 milyar olmuş zengin oldum :D borcunu harcına karışmam :D
Kart ücreti ödemek istemiyorsan Bank Asya kanka aksi halde en iyisi Bonus yada Maximum! (:

Limiti 500 TL yapman senin lehine yoksa ucu kaçarsa sonu gelmez..çünkü gecikme faiz oranları yükseldi..Kart çıkartırken maaş bordrosu da isteniyor ayrıca ! (:

babamın yapı kredide kartı vardı +1 kart daha aldı bana vermediler maaş bodrom yok diye şimdi müjdeledi bana ağlicak gibi oldum dişimden dolayı ondan söyledi yoksa gelmesini beklerdi  :)