Kazandığım küçük şeylerle çok mutlu oluyorum mesala az önce şu kalın uçlu iişaretleme kaleminden kazandım 3'lü dışaroda 1 lira ama bana bu çok mutluluk veriyor sanki çok büyük birşey kazanmışım sizede öyle oluyormu küçükşeylerle mutlu oluyormusunuz yoksa ben mi çok abartıyorum?
Kazandığım küçük şeylerle çok mutlu oluyorum mesala az önce şu kalın uçlu iişaretleme kaleminden kazandım 3'lü dışaroda 1 lira ama bana bu çok mutluluk veriyor sanki çok büyük birşey kazanmışım sizede öyle oluyormu küçükşeylerle mutlu oluyormusunuz yoksa ben mi çok abartıyorum?
Edit: Küçük şeyler, Üstün dökmenin kitabı tv programı da vardı bilmek istersiniz belki

benimde gittiğim otelde küçük el sabunu kalmıştı bana çok mutlu olmuştum

(ama günlüğü 100 tl filandı

)
Yo neden abartasın

Hayatın her alanında bu heyecanını kaybetmezsin umarım.. Kazandıklarına bereket..
;DKendimi Noel baba gibi hissediyorum kazandıklarımı paylaştıkça çevremdekilerle:) en son barınaktaki hayvanlara mama yolladım. Küçük büyük ne olursa olsun o kargo paketini açarken o gün doğumgünümmüş gibi oluyo ve enerjim tavan yapıyo, tabi arkadaşlarımın teşekkürleri de çok güzel bi şey
Ben de numune gelince bile sevinenlerdenim