Gönderen Konu: Renkler Herkes İçindir  (Okunma sayısı 1626 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı gozer

• Yeni Kampanyacı
  • *
Renkler Herkes İçindir
« : 25 Mayıs 2011, 23:34:00 »
Hep birlikte destekleyelim.

Filmi izleyerek bir görme engellinin hayatına renkleri katabilirsiniz.

Bu film her izlendiğinde bir görme engelli çevresindeki renkleri öğrenebileceği özel bir yazılıma ücretsiz kavuşuyor. Jotun Boya'nın desteği sayesinde siz de onlardan birine renkleri armağan edebilirsiniz. Derneğin İstanbul Şube Başkanı Murat Demirok'un da filmde dediği gibi: "Lütfen bu filmi paylaşın, daha fazla insan duysun, daha fazla insan bu imkandan yararlansın."

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı turuncu993

• Usta Kampanyacı
Ynt: Renkler Herkes İçindir
« Yanıtla #1 : 26 Mayıs 2011, 01:40:14 »
şimdi bu konuyu açmak için geldim.paylaşmışsınız.çok teşekkürler.Arkadaşlar lütfen duyarsız kalmayalım
Şans gel bana gel bana gel bana...

Çevrimdışı hera

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 26 Mayıs 2011, 07:13:15 »
Bu duyarlılığından ötürü seni tebrik ediyorum, filmi izledim ve facebookta sayfamda paylaştım
Mavi kapak topluyorum aylardır, aranızda toplayanınız varsa aralık ayına kadar devam ediyormuş sırf bu yüzden damacana almıyoruz artık

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 26 Mayıs 2011, 07:30:01 »
Bu duyarlılığından ötürü seni tebrik ediyorum, filmi izledim ve facebookta sayfamda paylaştım
Mavi kapak topluyorum aylardır, aranızda toplayanınız varsa aralık ayına kadar devam ediyormuş sırf bu yüzden damacana almıyoruz artık
canım mavi kapak dediğin ne kapağı kampanya hakkında bilği verirmisin
plastik su şişelerinin kapağı mı onları toplayınca ne yapacaksın nereye teslim edeceksin

belki ilğilenen arkadaşlar olur

Çevrimdışı hera

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 26 Mayıs 2011, 07:55:47 »
canım mavi kapak dediğin ne kapağı kampanya hakkında bilği verirmisin
plastik su şişelerinin kapağı mı onları toplayınca ne yapacaksın nereye teslim edeceksin

belki ilğilenen arkadaşlar olur

Canım günaydın evet mavi kapak dediğim su sişelerinin kapakları ama renk boyut önemli değil
 Buradanda bilgi alabilirsiniz

ÇEVRENİZDE TEKERLEKLİ SANDALYE İHTİYACI OLANLAR VARSA İLETİŞİME GEÇİNİZ.

(İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız, sağlık kurulu raporlarını 0232 388 03 25' e fax çekebilirler.)

PROJE KOORDİNATÖRÜ= Prof. Dr. Nurselen TOYGAR

PROJE EKİP SORUMLUSU = Bülent BAŞOĞLU

TEL = 0232 311 15 33      

AÇIKLAMA; HER TÜRLÜ PLASTİK KAPAK (RENK VE BOYUT ÖNEMLİ DEĞİLDİR)

TOPLAM 250 KG = 1 TEKERLEKLİ SANDALYE

SON TARİH = 31.12.2011

NEDEN PLASTİK KAPAK ; Herkesin kullandığı ambalajlarda bulunabildiği ve kolay toplanabildiği için plastik kapaklar tercih edilmiştir.

KAMPANYA' YA KATILIM ;

1- MİGROS, ŞOK VE TANSAŞ MAĞAZALARI ' NIN AŞAĞIDAKİ İL VE İLÇE ŞUBELERİNE TESLİM ;

* ADANA * ADIYAMAN *AFYON * ANTALYA * ANTAKYA * AYDIN * BURDUR * DENİZLİ * GAZİANTEP * ISPARTA * İÇEL* İZMİR * KAHRAMANMARAŞ * KÜTAHYA * MALATYA * MANİSA * MUĞLA * OSMANİYE * ŞANLIURFA

2- KİPA MAĞAZALARI' NIN AŞAĞIDAKİ İL VE İLÇE ŞUBELERİNE TESLİM ;

* ADAPAZARI KİPA * ANKARA ( POLATLI KİPA, PANORA AVM KİPA ) *ANTALYA KİPA *AYDIN KİPA *BALIKESİR KİPA*DENİZLİ KİPA* EDİRNE (KEŞAN KİPA) *KIRKLARELİ KİPA* KOCAELİ ( DERİNCE KİPA )* MANİSA (TURGUTLU KİPA) * MERSİN KİPA* MUĞLA (BODRUM KİPA) * NEVŞEHİR KİPA * İZMİR (BORNOVA KİPA-BORNOVA FORUM KİPA-ÇİĞLİ KİPA-GAZİEMİR KİPA-BALÇOVA KİPA) *YALOVA KİPA

3- Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ONLİNE VE 169' U TUŞLAYARAK ( " TEK PAKET İLE " 30 kg' a kadar 5 TL.) KAPINIZDAN GÖNDERME.ADRES = İZMİR - EGE ÜNİVERSİTESİ, DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ

4- İSTANBUL İÇİN KAPAK TOPLAMA MERKEZİ OLARAK

BUKLA TUR OFİSİ

ADRES =BARBAROS BULVARI.BAHAR SOK.KARANFİL APT.KAT:6 N:12 BEŞİKTAŞ

İLETİŞİM = ÖMER BAYRAKTUTAN

0543 956 53 53 - 0536 459 95 72

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin - Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

« Son Düzenleme: 26 Mayıs 2011, 08:10:15 Gönderen: hera »

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 26 Mayıs 2011, 08:33:50 »
çok güzel bir proje bilğilendirdiğin için teşekkürler hera

Inşallah tekerlekli sandelyeye ihtiyacımız hiç olmaz ve ihtiyacı olan engelli arkadaşlarımda bu ve bunun gibi güzel kampanyalar sayesinde sandalyelerine kavuşur.