0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinayyy ctesi extra indirim varsa antalyadan biri varsa indim verebilir mi yaa lutfen..Antalyadan olan biri yazmıs ya veririm die yarın 5M deyms hatta gitt yarn oraya ben dün aldım 5m den
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinayyy ctesi extra indirim varsa antalyadan biri varsa indim verebilir mi yaa lutfen..Antalyadan olan biri yazmıs ya veririm die yarın 5M deyms hatta gitt yarn oraya
ayyy ctesi extra indirim varsa antalyadan biri varsa indim verebilir mi yaa lutfen..
Yanılmıyorsam 89 tl yazmışlardı önceki sayfalarda.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYanılmıyorsam 89 tl yazmışlardı önceki sayfalarda.evet ben dün gittim gördüm 89 Tl ve cidden güzel
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpuset bu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYanılmıyorsam 89 tl yazmışlardı önceki sayfalarda.evet ben dün gittim gördüm 89 Tl ve cidden güzel Markası ne? Nasıl anlıyorsunuz o puset olduğunu. Almaya gideceğim ben de ama tanır mıyım fotodan