0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Herkes alayım demiş de alan olmadı mı, kimse aldım dememiş Bu arada Sakaryazede, müşteri servisiyle dönmek için bir şeyler almak zorundasın, daha pahalıya çıkmasın
Ben gidemedim carrefoura o yüzden alamadım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen gidemedim carrefoura o yüzden alamadım keşke vakit ayırabilseydin küçük boy değil verdikleri kutu. Orta boy diş macunu verdiler, Migros'ta 9,95 TL ama çoğu markette 12 TL civarlarında olan bir ürün.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen gidemedim carrefoura o yüzden alamadım keşke vakit ayırabilseydin küçük boy değil verdikleri kutu. Orta boy diş macunu verdiler, Migros'ta 9,95 TL ama çoğu markette 12 TL civarlarında olan bir ürün. Ben zaten bu diş macununu kullanıyorum dişlerim arada çok sorun veriyo bunu çok beğendim ama kampanyayı son günlerinde öğrendiğim için geç kaldım Hemde bu tarih aralığında carrefourdan yada migrostan almıştım ve elimde boş olanda vardı Kısmet değilmiş demek kii