Turkcell’liler, bu gece 21:30-23:30 arasında Migros, Tansaş, 5M mağazalarından ve Sanal Market’ten tek seferde yapacakları 30 TL ve üzeri alışverişlerinde kasada anında %15 indirim kazanıyor!
Turkcell’lilere özel 29 Haziran gecesi saat 21.30- 2330 saatleri arasında Migros, Tansaş, 5M mağazalarından tek seferde yapılan 30TL ve üzeri alışverişlere %15 indirim yapılacaktır Mağaza listesi için tıklayınız
Kampanyadan faydalanabilmek için bireysel Turkcell hattınızdan Money Club kart numaranızı MONEY (boşluk) 16 hane olarak 2830'a kısa mesaj yolu ile göndermeniz gerekmektedir.
Her müşteri aynı Money Mobile üyesi hat ile kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 100 TL tutarında indirim kazanabilir.
Kampanyaya toplam katılım sınırı yoktur.
2830’a gönderilen SMS’in bedeli 0,50 TL( KDV ve ÖİV dahil) olarak ücretlendirilecektir.
Sadece kayıtlı Money Club kartlar veya Money Club özellikli kartlar kampanyaya dahildir.
Kampanyadan sadece bireysel Turkcell aboneleri faydalanabilir.
30 TL alışveriş tutarına alkol, sigara, elektronik ve TL yükleme ürünleri dahil değildir.
Müşteri birden fazla bireysel hattını farklı kayıtlı Money Club kartlarını kullanarak, Money Club kart numarasını MONEY (boşluk) 16 hane olarak 2830'a kısa mesaj yolu ile gönderdiği takdirde her kartı ile kampanyadan faydalanabilir.
Daha detaylı bilgi için Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin2830’a gönderilecek SMS’ler 0,50 TL (KDV ve ÖİV dahil) olarak ücretlendirilecektir.
Kampanya süresince bireysel hattım ile kampanyadan kaç kere yararlanabiliyorum?
Her müşteri aynı Money Mobile üyesi hat ile kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 100TL tutarında indirim kazanabilir.
Kampanyaya katılım için ne yapmam gerekir?
Kampanyadan faydalanabilmek için bireysel Turkcell hattınızdan Money Club kart numaranızı MONEY (boşluk) 16 hane olarak 2830'a kısa mesaj yolu ile göndermeniz gerekmektedir.
Kurumsal hattım ile kampanyadan yararlanabiliyorum?
Kampanyadan sadece bireysel hatlar faydalanabilmektedir.
30 TL ve üzeri alışverişte ürün bazlı bir kısıtlama var mı?
30 TL alışveriş tutarına alkol, sigara, elektronik ve TL yükleme ürünleri dahil değildir.
Toplam 30 TL alışverişi birkaç seferde yapabilir miyim?
Kampanyalara katılım için tek seferde yapacağınız 30 TL ve üzeri alışverişler geçerli olacaktır.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin