Bu gibi durumlarda ister babanız Yargıtya üyesi olsun yapmanız gereken tek şey bağlı olduğunuz ilçenin Savcılığına şahsen gidip dilekçe vermektir. Hukukta ayrım yoktur . Bu tür yazılar insanların akıllarına başka şeyler getirir ki bu mümkün değil. Sizin kendinizin hemen gidip şikayetçi olmadığınız durumda isterse babanız Yrgıtay üyesi olsun ona söyleyin farketmez.
Bu arada Facebook hesapları için hiçbir bilgi alınamadığını biliyorsunuzdur . Ancak elinizde bir hotmail adresi var ise yada Hotmailiniz hacklendi ise 1 ayda kimin yaptığını öğrenebilirsiniz. Ancak dava tarihleri biraz ertelemeli oluyor 6 ay sonraya gün verilebiliyor.
Çok geçmiş olsun.
yazım yanlış anlaşılmış zaten gerekli prosedürleri ben bilmiyorum ama ablam sürekli çalıntı cep telefonu ve şifre dosyalarıyla içli dışlı olduğu için kendisinden bilgi alacağımı söylemek istedim doğal olarak yoksa kalkıp zaten kim olursa olsun öle hop diye bilgi alamazki ne mevki de olursa olsun ya da 1-2 telefonla olacak bir iş olmadığını zaten biliyorum.ama ilk defa başıma geliyor ve soracağım insan tabiki bu işlerden anlayan kişidir onu söylemek istedim.
bu arada gerçekten geçmiş olsun