@biolog anca şimdi tebrik edebiliyorum bir yanlış anlaşılmadan dolayı kendi derdimle ilgileniyordum bu hafta her iki kulvarda da yarıştık galiba ben kadın mayosunu kazandım siz bilgisayarı çok kazançlıyım bu işten çoook
oo çok sevindim, tebrik ederimm

Melisaaa sattır hp yi, bi dolap bikini aldır bioya
Bio senden falza uğraştım kazanman için 
Biliyorum dostum çok teşekkür ederim.
Sözten, biz seni biliyoruz tanıyoruz dert edecek bir şey yok teşekkürler.
Gizemli tosbağa, kınım kınım kınıyorum seni..teşekkürler..
3 saattir sorumlu birini arıyorum ne kadar lakayt ne kadar başıboş bir firma bu
Müşteri hizmetlerini aradım açtım ağzımı yumdum gözümü ilgilenir gibi oldu..
10 dakika beklemeden sonra bize mail adresini veya Tel'ini verirseniz ilgileneceğiz dediler
yahu zaten bilsem ben kendim ilgileneceğim sen ne diyorsun dedim.....
..........nasıl iş anlamadım gitti....
Benim, Barış Manço taklitimdeki el hareketlerimi abartılı bulanlar izlesin..

Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinBu da gif. resmi..En ufak bir hızlandırma yok..neyse o ..

Günlerdir muhatap bulmak için uğraşıyorum bulamıyorum Firma prensipleri gereği açıklama yapamıyorlarmış...Hp nin istanbul merkez ve ankara ofisi ile 4440307 kalbiryeregitme senter'ını telefon yağmuruna tuttum size bilgi veremeyiz
yönetimin size açıklamasını aktarıyırom dediler"Yoğun şikayetiniz üzere ilgili birimle ilgili gerekli tasarrufta bulunulmuştur daha fazla bilgi veremiyoruz teşekkür ederiz"......bıy bıy bıy .....bunun üzerine tekrar alevlendim yeni ve tatmin edici cevap istedim beklemedeyim......
sorun nedir ki?
Yawe video çekimi ile yarışılan yarışmada kendi videom ile katılmama rağmen önce yarışmadan diskalifiye edilip sonra duvarlarına yazmam engellendi daha sonra ismim verilerrek Yuuutöbetöbe den video alıp yarışmaya katılan sahteci diye yazı yazıldı bende bunun üzerine çıldırdım ve hp de çalışan çalışmayan Hp isimlerinin denk geldiği herbirimi 2-3 hafta boyunca aradım ağzıma aklıma hafsalama gelen herşeyi söyledim ama rahatlayamadım...Bunca sorun içinde lan oğlum sizinle uğraşmayayım diyorum zorla istiyorsunuz dedim...Hp oldukça yüzsüz beyfendi sizi ciddiye alıyor ve sizi anlıyoruz diyorlar...Yawe kardeşim beni anlaman için seni aramıyorum birlikte ağlayalım diye dert ortağı aramıyorum bana aşktan bashet falan....Neyse ajansı silkelemişler ajansa takıldım bugün ben Mehmet Serkan Özten'im dedim
tepki şu "Sizinle konuşmama kararı aldık"
inanılır gibi değil ama bir kurum bana küstü misketlerini alıp gitti.....neyse yeniden Hp'ye döndüm 2 .Cihan harbindeyim