Gönderen Konu: ah Kargo ah  (Okunma sayısı 1960 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı dersyolu

• Usta Kampanyacı
Ynt: ah Kargo ah
« Yanıtla #10 : 24 Mayıs 2011, 13:39:00 »
aras benim kargolarımı çok saçma sapan bi bayiye gönderiyo.. eve en yakın şube yüz metre ötede, ama hediyelerim şehrin öbür ucunda..
Ozan Aygün'den yediğim tehditler üzerine destek isteklerimi sadece özelden yapıyorum.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 24 Mayıs 2011, 13:44:59 »
arkadaşım ptt kargoyu kullanın tavsiye ederim 1 kiloya kadar 5 liraya yolluyorsun. 1 kilonun altın ürünleri şehire göre değişiyor veya şubeye teslim adrese teslim diyede değişiyor 3-4 lira.
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı sahte

• Usta Kampanyacı
  • Uykum Gibi Gelsene...!
« Yanıtla #12 : 24 Mayıs 2011, 13:50:57 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ben bugun uzuldum ama...neyse yarın bakalım UPS nolcak...kremım gelcek...sonra Parents hedıyem gelcek bakalım onlar sorunsuz gelsın barı...
UPS BENİM EN GÜVENDİĞİM KARGODUR
Ulaşamazlarsa arıyorlar nerdeyseniz oraya getirelim bile dediler ve getirdiler :)

ups kargo eci lerimi iade etmiş nereye mail atabilirim tekrar göndermeleri için?

Çevrimdışı dersyolu

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #13 : 24 Mayıs 2011, 15:44:15 »
iade etme meselesini anlamıyorum. bence bi kargo için her eve üç kez gelinmeli. öğrenciyim ve en saçma saati bulup geliyolar..
Ozan Aygün'den yediğim tehditler üzerine destek isteklerimi sadece özelden yapıyorum.