oglum laptopun tuslarına bastı ve ekran gıttı kapatıp acıyoruz acılıyor gıbı oluyor hata kurtarma sayfası gelıyor tum modları deneyıp enter yaptık ama sureklı basa alıp aynı ekran gelıyor.hıcbırını secmesekte kendı acılmayı deneyıp yıne basa donuyor.ıcınde ogluma aıt fotolar vıdeolar var cok korkuyorum onlar gıder dıye ne yapabılırım
Güvenli kiptete açılmıyorsa kurtarma modunu denemekte fayda var. İşletim sisteminin cd sini takıyorsunuz. Bilgisayar açılırken cd den önyükleme için bir tuşa basın ibaresini görünce her hangi bir tuşa basıyorsunuz ve bekliyorsunuz. Karşınıza kurtarma konsolu için r tuşuna basın şeklinde bir ibare gelecek. r tuşuna basıyoruz, bir süre bekledikten size işletim sistemini soran bir ekran çıkacak, 1 tuşuna basıyoruz sonrasında şifre sorunca enter deyip geçiyoruz. Karşınıza siyah bir ekran gelecek. bu ekranda chkdsk /P yazarak enter tuşuna basınız. Bu işlem 15 20 dakika sürmesi gerek. Bittikden sonra yeniden başlatıp cd yi çıkarıp deneyiniz.
bence bir xp cd si alın yeniden format atıp xp kurun olay bitsin ben 30 dk da kuruyorum piyasadaki bütün programları da orjinal yaparım

kaspersky norton office 2010 adobe photoshop

isteyene link atılır
Bence xp kurmak en son çözümdür. Önce kurtarmayı denemekte fayda var. Yeniden kurarsanız sonuçta her ayarı baştan yapmanız lazımdır. oda bilmeyenler için büyük sorun teşkil edecektir.
eğer xp'yse tak format cdsini onarmayı dene
"numberone2000" arakdaşın dediği gibi repair yaparsanız düzelecektir.bayağı anlatım bulabilirsiniz internette repair konusunda.yanlız dikkat etmeni gereken elinizde xp cd'sinin katıksız olması lazım yani sp1,sp2 weya sp3 gibi servis packler olmaması lazım yoksa repair ekranı çıkmaz