Bende aynı fikirdeyim ne yazıldığı ve nasıl yazıldığı çok önemli.Yalan veya kandırmaca hiçbirşey yazmadım en basit şekliyle kazancı anlattım herhangi bir göz boyama yok.Bir arkadaş üye oldu 2 gün önce öncelikle sadece deneyeyim dedi eğer satamazsa kesinlikle hiçbirşey ödemeyecekti.Çalıştığı şirkette çok sayıda kız arkadaşı varmış bugün görüştüm 150 tl sipariş toplamış.Bence denemekte yarar var.Forumdan satış yapmak zor parasını almak gönderi bu işler forumla çok zor.Ancak üye yapmak için forumu kullanmakta bence bir sakınca yok.
YA ASLINDA BENDE ÜYE OLMAK İSTİYORUM AMA SİPARİŞ VEREBİLMEK İÇİN AYDA KAÇ LİRALIK SATIŞ YAPMAMIZ GEREKİYOR YANİ ALT SINIR NE BEN ONU MERAK EDİYORUM BENİ BU KONUDA BİLGİLENDİRECEK BİRİ VAR MI
Merhaba,Alt sınır diye bir sorununuz yok.Yani size kalmış ne kadar sipariş ederseniz o kadar kazancınızı artırırsınız.Bu ay üye yaptığım 3 arkadaşta 100 bp sipariş topladılar (140 tl gibi )Hepside bir deneyeyim deyip kayıt oldular hoşgeldin kampanyası hediyelerini görünce çevrelerindeki herkese kataloğu göstererek satış yaptılar.100 bp siparişe 50 tl değerinde makyaj paleti 5 tl bu ayın hediyesi.Nisan ayında 100 bp siparişe 5 tlye parfüm.Mayıs ayında ise benim favorim çanta ve cüzdan 5 tl.Limit yok 20 tl lik bile sipariş verebilirsiniz bu size kalmış.Dilerseniz daha detaylı bilgiyi özelden veya buradan farketmez verebilirim.
Kampanyamı yeniledim ilgilenenlere.
ben de oriflame üyesiyim. daha çok kendime bi şeyler alıyorum.
oriflame'in sevdiğim yanı kargo sıfırlama ürünü olması. Normalde daha pahalı olan bir ürünü 7 TL'ye alıyorsunuz ve ne kadarlık sipariş verirseniz verin kargonuz bedavaya geliyor.