19.4.2011-15.5.2011 tarihleri arasında balkovan ölçü kabı ile yapılan tariflerini gönderin
mikser seti kazanın oylama yapanlara da hediye unutulmamış detaylar
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin da
Kampanyaya katılan tariflerden Altıparmak tarafından uygun görülen ve beğenilen tariflerin sahibi katlımcılar, Altıparmak tarafından uygun görülecek şekilde ve kanallarda kamuoyuna duyurulabilir. Ödülü kazananlar açıklandıktan sonra katılımcı, Altıparmak tarafından belirlenecek TV programı, reklam ve diğer tüm promosyon veya reklam aktivitelerine katılmayı ve bunlar için ek bir bedel veya hiç bir hak ve bedel talep etmemeyi peşinen kabul eder.
böyle bir madde var şartlarda.
oy kullanan toplam 25 kişiye çiçek ve çam balı seti
bir mikser için zor kabul ederim yani

al ... mikserin kadar konuş da diyebilirim çok kızdırırlarsa.
hala açıklanmadı firmaya yine mail atıcam ama kesin beni blackliste koyucaklar ondan korkuyorum
hala açıklanmadı firmaya yine mail atıcam ama kesin beni blackliste koyucaklar ondan korkuyorum 
beni kara listeye koydular bile

çok gelişigüzel bir kampanya yaptılar. Kaç kere mail attım bilmiyorum. hediye kazansam bile vermezler heralde
aynen canım banada vermiyecekler netten alınmış hatta resmin üzerinde blog ismi var ona izin verdiler :-\5 tarifimden tek 1 tarifim kabul oldu bunuda onlara ilettim cevap vermediler dediğin gibi biraz sıkıcı bir kampanya oldu