tioxtan 2 tane bilet kazanmıştım twitter dan gittim forum istanbula 3d sinema 7 dk sürdü ne zaman girdik ne zaman bitti anlamadım
tele kurye Irem ın kitinı getırdı...burnumdan da getırdı ama...kımlık ıstedı kuzenıyım dedım...yok dedı bılmem ne...sonra da sıkayet etcem sızı dedı...babam zaten kargoya kızıyor...daha Irem ın paketlerı almam...
telekuryeye neymiş benim hiçbişeyimi getirmiyolar ben de onları şikayet ederim üzülmeyin 
hahaaa size yine iyiymiş benden de biara kargocu eşime gelime kuryeler için kaşe istiyordu

ya eşiyim al kimliğim yetmez mi diyordum yok illa ofisin kaşesini vurun diyordu...aradan biraz zaman geçti tabii alıştı kargo getimeye şimdi ne kaşe ne kimlik istiyor

hepsi ayrı bi tip yaa
evet yurtta ise tabi sıkıntı oluyordur kargo muhabbetti..bizimkisi hukuk bürosu kapıda levhada ismimiz yazıyor kargocu buna rağmen eşime gelen kargoda sıkıntı yaratıyordu

ama gerçekten de en iyisi yurtiçi kargo sanırım sorunsuz bi şekilde getiriyorlar,MNG kargo da önceden msjla bildiriyor ve yaklaşık 1 saat sonra kargo elimize ulaşıyor o yüzden onu da seviyorum
ogluma hurriyet aileden kanz sweat, pinar hanimin blogundan annem kot pantalon kazandi
Kadınlar ne ister den temizlik malzemesi dolu bı paket geldi
3 tane doristos kit kazanmışım son sınavdan..en sonunda nesfit kiti de geldi
yahu yılbaşı gelecek nerdeyse
hala
fairy gelmedi, deliriciimmm
altın kitaplardan kitabım geldi