juss larım geldi tabi biri patlamış ve sıcakta iğrenç bir koku oluşmuş... Tam ezan okunuyordu annem kargoyu getireni tuttu iftar ettirdi kapıda
panda dondurmalarım geldi ayy hepsinden koymuşlar ancak 1 paketini aldım içinde 50 tane var ceşit ceşit diğe yarısınıda dondurmalar bitince alacam bu yaz magnum panda derken kilo alacağız ( zaten malum kilom var allahdan sizler görmiyorsunuz)

Afiyet olsun nevin abla. dondurma kilo aldırmaz birşey olmaz. Diyetisyenler bile tatlı yerine kalorisi düşük olduguiçin dondurma öneriyor. ye gitsn bidahamı gelciss dunyaya
juss larım geldi tabi biri patlamış ve sıcakta iğrenç bir koku oluşmuş... Tam ezan okunuyordu annem kargoyu getireni tuttu iftar ettirdi kapıda 
nerdesnzki daha baya erken
Jusslarım gelmiş olabilir ama ben cep telefonumu kaybettim, bulamıyorum.
juss yurtiçiyle mi geliyo?
Evet canım.
yurtiçi mi?

of gelmeyecek bana o jusslar.
Evet canım.
sağol canım yurtiçiyle gelen kargolarımda gözüm arkada kalmıyo ne yapıp edip buluyolar beni. o yüzden jusslarım güvende demekki
miink 8*4 ler im geldi,2 sini getiren amcaya verdim. başka gelen giden yok bu saaten sonra da gelmez zaten
ne kadar hayırseversiniz be. ben 5 paket gelmişti adamın elinden kaptım. içindeki galiba ilaç numunesi dedi evet dedim. imzalayıp aldım 
Hayır olup olmadığını Allah bilir içimden geldi verdim

mübarek günde yağmur altında sokak sokak dolaşıyorlar ; 6 tane geldi 2 sini verdim güle güle de kullansın
bende son gelen paketi verdim kuryeciye zaten ben coğunlukla elimdekini etrafımla paylaşıyorummm