0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ve Benefit i de kaybettim oysa Polatli da calistigim gunlerden birinde merkezden getirtmistim bilgisayarim sorunlu oldugu icin fotolari cekip Armagan in yardimiyla yollamistim,teselli verceklermis ama ben daha iflah olmam Electroworld den sonraki ikinci faciam ((((
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbizim mutfaktan kazandıgım tencere ve kiplingten kazandıgım supriz hediye geldi süpriz hediye neymssss kalemkutu makyaj cantası yapılcak bişi yollamıslar cnm resmini yollarım sana
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbizim mutfaktan kazandıgım tencere ve kiplingten kazandıgım supriz hediye geldi süpriz hediye neymssss
bizim mutfaktan kazandıgım tencere ve kiplingten kazandıgım supriz hediye geldi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbizim mutfaktan kazandıgım tencere ve kiplingten kazandıgım supriz hediye geldi süpriz hediye neymssss kalemkutu makyaj cantası yapılcak bişi yollamıslar cnm resmini yollarım sana Kipling'inizin resmini buraya ekleyebilir misiniz rica etsem merak ettim nasıl bişi göndermişler
arkadaşlar avon kutusu kocaman birşey geliyor ben sevindim herhalde 5 tane geldi dedim küçüçük krem çıktı kocaman kutudan
Arkadaşlar dün akşam Yapı kredi Play'den kazandığım konsere gittik.Kenan doğulu ve sibel can aynı sahneyi paylaştılar gerçekten müthiş bir konserdi