Benim de konuşan kutum geldi ama çalışmıyor galiba. Araba sesi gibi bir ses çıkarıyor 2 saniye o kadar
dun organik meyveler bugun cafe crown, vakko fular, zigavus sampuanim geldi zen'den teyzeme kolye kazandim anneme kil payi kacirdim soru tek tas kolyeymis biz yuzuk anladik
konusankuutular saatim ve kutusu geldi sesi kayıt özelliği var kutu açıldığında kaydını söylüyor
dun organik meyveler bugun cafe crown, vakko fular, zigavus sampuanim geldi zen'den teyzeme kolye kazandim anneme kil payi kacirdim soru tek tas kolyeymis biz yuzuk anladik
anneler günü en bereketli size geçti anlaşılan güle güle kullanın hediyelerinizi
Benim de konuşan kutum geldi ama çalışmıyor galiba. Araba sesi gibi bir ses çıkarıyor 2 saniye o kadar 
ilk baş ben de bozuk sanmıştım. ama sonra konuşan kutu sayfasını inceledim. aydınlık ortamda çalışıyormuş. çünkü minik bir sensör varmış.
parmağımı tuşa basılı tutuyordum herhangi bir sesi kaydetmek için. sonra kutuyu açıyordum. fakat kaydı çalmıyordu. ses kayıt işlemini çok aydınlık ortamda denedim . kaydı çalmaya başladı

yine de bilemiyorum umarım sizinki çalışır..
benim çalıştı çok yakın dan konuşup kayıt etmeyin telefon ettim ben karşıdaki anlattı
card finans'dan kazandığım anneler günü çiçegi geldi:)
çiçeklerin dağıtımı bugün mü yapılıyor
çiçeklerin dağıtımı bugün mü yapılıyor 
Evet Çiçekçiyle geliyor.2 adet gül geldi kutusu falan güzel:)
organik mehmetten meyveler geldi