0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tefal'den seramik fırın tepsim Aras kargo ile geldi (Antalya) Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin kampanyayı duyuran arkadaşa da teşekkür ederim
Sütaş Ayran Blippar hediyesi geldi 6(altı) adet 250ml'lik ayran çıktı kutudan, iç iç iç doyamadık iş yerinde
Şimdi yurtiçi ile Zülfü Livaneli Orta Zekalılar cenneti kitabı geldi, doğan Kitap gönderici ama nereden kazandığımı bulamadım. İyi ki katılırken adres vermişim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinŞimdi yurtiçi ile Zülfü Livaneli Orta Zekalılar cenneti kitabı geldi, doğan Kitap gönderici ama nereden kazandığımı bulamadım. İyi ki katılırken adres vermişim radikal den veya hürriyet tendir
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinŞimdi yurtiçi ile Zülfü Livaneli Orta Zekalılar cenneti kitabı geldi, doğan Kitap gönderici ama nereden kazandığımı bulamadım. İyi ki katılırken adres vermişim radikal den veya hürriyet tendirmuhtemelen iksinden biri doğru, ama hepsine baktım, kazananlar açıklanmamış