arkadaşlar birine çiçek yollamam gerekiyor evden çıkamıyorum şu sıralar
bu işide mutlaka sizlerden çok iyi bilenler vardır
ben hep çiçekçiden görerek alırım götürürüm
acaba netten neresi kaliteli uygun fiatta hatta şu sıralar kampanyası olan varsa süper olur
öyle bildiğiniz duyduğunuz bir şeyler varmı birde kek veya çikolata çiçekler var onlar nasıl
bilenler paylaşırsa çok sevinirim
doğum için göndericem bu arada
kek ve çikolata çiçekler birkaç defa yedim şekil güzel de fazla sevmediğiniz biriyse güzel olabilir çünkü kek ve çikolatalı olanı bir tane aldıktan sonra çok fazla geliyor ama yemeden de duramıyorsunuz geri kalan kısım sadece şişmanlatmaya yarıyor

hem bir hediye alayım hem de fazla ileri gitmesin diyorsanız alın

ama kızcagız doğum yaptıysa en ufagından alınabilir ben olsam çiçek ve çikolatayı ayrı ayrı alırdım daha hesaplı olur

çikolatalı çiçeklerin en ucuzu 40 tl den başlıyordu galiba ancak onlarda sadece kek kısmı var bildiğin topkek 40 tl değmez çikolatalı olanları 60-70 tl civarında onun yerine pahalı pastanelerden(pelit,görgülüden 1 kg çikolata alabilirsiniz)
kek ve çikolata çiçekler birkaç defa yedim şekil güzel de fazla sevmediğiniz biriyse güzel olabilir çünkü kek ve çikolatalı olanı bir tane aldıktan sonra çok fazla geliyor ama yemeden de duramıyorsunuz geri kalan kısım sadece şişmanlatmaya yarıyor
hem bir hediye alayım hem de fazla ileri gitmesin diyorsanız alın
ama kızcagız doğum yaptıysa en ufagından alınabilir ben olsam çiçek ve çikolatayı ayrı ayrı alırdım daha hesaplı olur 
severim ama oda yemeyi sever açıkçası

ama çok yakınım hediyeden kaçış yok onuda altın kısmında sorarım

çiçek sepetine bir bakayım belki indirimli bişiyler vardır çok teşekkürler
bu arada oda geçen hafta eşime meyve çiçek göndermişti

böyle bi mail almıştım dün, bence çok güzeller
bende arıyordum, bu iyi oldu.... fiyatı da fena değilmiş.....