0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende kazanmısım ben yokken benım yerıme yapan arkadaslarıma cok ama cok tesekkur ederım sayenızde kazanmısım bendevay be arkadaslara bak...burdakılerın cogu benım adımı bılem bılmıyor...kı bu da benım yenı oldugumu gosterıyor ama mesaj sayıma bakmayın o cılgınlıktır seni çılgın hadi ordan .. senin diyete girmene sebep olacak bir durum yok , hadi eyvallah...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende kazanmısım ben yokken benım yerıme yapan arkadaslarıma cok ama cok tesekkur ederım sayenızde kazanmısım bendevay be arkadaslara bak...burdakılerın cogu benım adımı bılem bılmıyor...kı bu da benım yenı oldugumu gosterıyor ama mesaj sayıma bakmayın o cılgınlıktır
bende kazanmısım ben yokken benım yerıme yapan arkadaslarıma cok ama cok tesekkur ederım sayenızde kazanmısım bende
1000 kisi içinde yokum,büyük basarı:) kazananları tebrik ediyorum:)
Listede şöyle bir isme rastladım 717. sırada ''centilmen sportmen'' diye !ne kadar da düzgün hazırlamışlar listeyi ?!!