Gönderen Konu: Kırmızı Meyveler hediye kutusu kazananlar listesi;  (Okunma sayısı 15823 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kızıl mavi

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: Kırmızı Meyveler hediye kutusu kazananlar listesi;
« Yanıtla #110 : 18 Mayıs 2011, 16:53:52 »
1000 kişi arasında yokum bravo bana :D
BEN TAŞINDIM ARTIK SOL YANINDAN.KİRAYA VEREBİLİRSİN O BOŞLUĞU.SOLUN AÇIK OLSUN!!

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #111 : 19 Mayıs 2011, 15:07:39 »
1000 kişi arasında bile yokum:((tebrikler
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı belgin.34

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #112 : 19 Mayıs 2011, 17:10:20 »
yine yokum yine yokum  :(

Çevrimdışı kumsall

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #113 : 20 Mayıs 2011, 00:05:10 »
nasıl oldu da 1000 kişinin içine giremedik, hayret,
organik mehmet amcam kadar olamadılar,
gözümden dizimden düştü nesfit.  :-X

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #114 : 20 Mayıs 2011, 01:05:09 »
Nnesfitin yeni listesini dikkatle incelerseniz sözde düzeltilmiş listede aynı soydaından 5 tane bile var artık yani insanlar bu tür prpmosyonlarda biraz açgözlü davranabilir ama firmalar dikatli olmalı aynı soyad olanları inceleyip aynı adres ise onlardan birini yazmalıydı listeye bence çok amatör bir kampanya olmuş. Ve Organik Mehmet amcanın kampanysı kadar bile dikkat ve özen gösterilmemiş. Burda suçlu olan bence firmanın görevlendirdiği bu işlerle ilgilenen sayfa admini. Aynı sorun ElectroWorld de var mesela oraya en son bütün videolar anında yüklnecek yazmıştınız neden yüklemediniz hiç değilse sahtede olsa Bağdat Caddesi Galip Paşa Camii Ps3 videosunu ısrarla istedim sonuç olarak mesajımı silmişler. Hayret ben sayfadan atarlar diye umuyordum tek takip amacım koyacakları bir fake video olup olmayacağı. Ve ben bu gibi durumlarda direk firmalara başvurun derim ben mesela her ne kadar daha bir cevap gelmese de ElectroWorld mail attım - Şikayetvar üzerinden de sorunu ilettim. Artık geriye kalan tek şey firmanın hassasiyeti .

Nestle nin Türkiye sayfasına girdiğinizde iletişim forumu var doldurabileceğniz bence onu doldurun ben doldurdum. Umarım dikkate alır Nestle .

Çünkü bu gibi şeyler imajlarını zedeler.
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı nuray.uzunc

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #115 : 20 Mayıs 2011, 09:24:36 »
Arkadaşlar aynı soyad diyorsunuz mesela benim soyadım Çakmak 5 kişi Çakmak soyadlı kazanmış ama hiç birini tanımıyorum alakam yok. Bir tane kazandım kendi adıma ve başka katılmadım.Şimdi adamlar çakmak soyadları elediklerinde bana haksızlık olmayacakmı sonuçta ilgim yok akrabam değiller. Bu şekilde olan mutlaka vardır benim gibi...

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
« Yanıtla #116 : 20 Mayıs 2011, 09:26:24 »
ya ben aynı aileden birden fazla kazanılmasına kızmıyorum sonucta bi kişi değil evde yasayan kişiler ama eleme sonucuna baktım asıl elemekle ugrasıyoruz dedikleri listede fazla olan soyadlar dururken 1 kere ismi olanlar silinmiş cok garip geldi bana ama hepimize afiyet olsun arkadaşlar :)

Çevrimdışı nisan34

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #117 : 20 Mayıs 2011, 10:02:17 »
bukadar büyütülücek ne var anlamadım altı üstü 1 paket nesfit, facebook sayfasına itirazlar yagmış,,, sanki ipad yada leptopmu veriyo sanki ALLAH aşkına, anlamıyorum ben bunu yaa,,,ayrıca soyadı benzerlikleride oluyo aynı aileden zannediyolar o ayrı konu,Ama bu tür kampanyalara isteyen istediği kadar katılır yani!!!!
« Son Düzenleme: 20 Mayıs 2011, 10:03:55 Gönderen: nisan34 »
Çekilen Kahra Lûtuf, Çileye İhsanmı Desem?...

Çevrimdışı seldahalil007

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #118 : 20 Mayıs 2011, 13:15:25 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bukadar büyütülücek ne var anlamadım altı üstü 1 paket nesfit, facebook sayfasına itirazlar yagmış,,, sanki ipad yada leptopmu veriyo sanki ALLAH aşkına, anlamıyorum ben bunu yaa,,,ayrıca soyadı benzerlikleride oluyo aynı aileden zannediyolar o ayrı konu,Ama bu tür kampanyalara isteyen istediği kadar katılır yani!!!!
ne demek bu kadar büyütülecek ne var?? Bir iş normal standartlar çerçevesinde yürütülmüyor ve insanlar kandırılıyorsa bunda büyütülecek sorun vardır. Formu ben doldurduktan sonra haber verdiğim arkadaşlarım evlerine gidip yaptıklarında onlar kazanır benim doldurduğum 2 form onlardan önce gene aynı şekilde dolduran annemin kazanamması durumunda bunda sorun vardır. Şunu bilmelisinki 1 paket nesfit için yapılmıyor bütün bunlar 1 tl bile olsa karşılığındaki ürün haksızlığa uğradıysan o seni rahatsız eder. sayfalarında açıklamayıp sonucu merak edenler bastırınca açıkladılar. ve sen ilk yayınlayan formu gördünmü? yalan yanlış 15 kez bir kişinin adını ard arda yazmışlar ve bu şekilde çok fazla vardı. sayfan 500 kişi toplam çıkardı o 1000 kişilik listede. sonrada anladılar hata yaptıklarını düzelttiler aynı soyada bişey diyemem bende dolduruyorum eşim annem abim gerektiğinde en azından bitinden biri tutsun diye yada ben kazanırsam onlarda faydalansın diye AMA yaptıkları haksılzık ben dilekçemi verdim sayfalarında ki yayınladıkları ilk liste 2. liste yazdıkları yorumlar hepsi print screen yaparak çıkarttım ve mahvemeye başvurdum. Şunu lütfen anlayın değeri yada yapılan kötülüğün derececi ne olursa olsun haksızlığpa uğradığınızı düşünüyorsanız LÜTFEN BOYNUNUZU BÜKÜP KABUL ETMEK YERİNE sonuna kadar mücadele edin. bugün bunu yapan insanlar yarın daha başka kampanyalarda neler yapmazki ben öyle nesfit almayıp da yarışmadan kazanmöak uğruna kazananlardan değilim ! en çok koyan da bu kendi müşterisine bunu yapıyorsa dinlemiyor hak vermiyor araştırmıyor hatasını telafi etmiyorsa ben bu firmaya nasıl güvenip malını alayım ? yada söylediği sözlere bundan sonra neden inanayım arkadaşım? ben mahkeme yolunda gidicem çok sinirlerimi bozdular. biraz da bu taraftan düşünün olurmu?
bugün bana yarın SANA UNUTMA !

Çevrimdışı gunes

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #119 : 01 Haziran 2011, 09:27:56 »
gelen olmadı dimi?
Adwin referans kodu: sVwMvijpJG