0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya elidor şampuanı okurken aklıma geldi bir çekiliş yapıldı şampuandan ses seda çıkmadı acaba kazanan arkadaş listede var ise eline ulaştımı bana halen gelmedide merak ediyorum NODE FLUID BAKIM ŞAMPUANI(200ML) hediyeli kampanyamızın kazananları belli oldu!!!İDİL ARPACIOĞLU, BOLUNİLGÜN ÇETİN, GAZİANTEPCANSU AKTAŞ, KONYABELGİN DOĞAN, İSTANBULKADRİYE ÇOLAK, KOCAELİFERİDE İSMAİLOĞLU, ZONGULDAKNEŞE YERSİZ, ELAZIĞAYŞE GÜLSOY, KOCAELİSULTAN YÜKSEL, AYDINHURİYE NİŞANCI, İSTANBULMEHMET YURTÇU, KOCAELİAHMET KILIÇ, İSTANBULÜRÜN GÖNDERİMİNE 02/05/2011 İTİBARİYLE BAŞLANACAKTIR geldi bu çok oldu bana geleli..
ya elidor şampuanı okurken aklıma geldi bir çekiliş yapıldı şampuandan ses seda çıkmadı acaba kazanan arkadaş listede var ise eline ulaştımı bana halen gelmedide merak ediyorum NODE FLUID BAKIM ŞAMPUANI(200ML) hediyeli kampanyamızın kazananları belli oldu!!!İDİL ARPACIOĞLU, BOLUNİLGÜN ÇETİN, GAZİANTEPCANSU AKTAŞ, KONYABELGİN DOĞAN, İSTANBULKADRİYE ÇOLAK, KOCAELİFERİDE İSMAİLOĞLU, ZONGULDAKNEŞE YERSİZ, ELAZIĞAYŞE GÜLSOY, KOCAELİSULTAN YÜKSEL, AYDINHURİYE NİŞANCI, İSTANBULMEHMET YURTÇU, KOCAELİAHMET KILIÇ, İSTANBULÜRÜN GÖNDERİMİNE 02/05/2011 İTİBARİYLE BAŞLANACAKTIR
akşama kadar bitirmeyin arkadaşlar bizlerde katılalım işyerinde face yok
yorumlar jüri tarafından seçilecekmişen yaratıcı 2000 yorum sahibine gönderilecekmiş ürünler.önce katılmanın avantajı yok yani, yorumlar önemliymiş
Yarışma başlamadan konu patladı ama birşey dikkatimi çekti, ürünü deneme fırsatı yazıyor, kazananlara deneme boyu yani numune boy tek kullanımlık birşey gönderirlerse şaşırmayın