Arkadaşlar neden saçma saçma konuşuyorsunuz ben ihtiyacı olan kişiye 2 adet indirim kendi kartlarına tanımlanmış hemde %100 bende kendime 2 adet %100 ve 3 adet %75 kazandım. önce sorup sonra yorum yazmanızı tavsiye ederim.
Arkadaşların demek istediği, ; "madem ihtiyacınız yok, neden çoluğun çocuğun ihtiyacının hakkına giriyorsunuz bıraksaydınız da ihtiyaç sahipleri bezlere tonla para vereceğine biraz da olsa paraları cebinde kalsaydı." böyle demek istemişler sanırım.
Arkadaşlar neden saçma saçma konuşuyorsunuz ben ihtiyacı olan kişiye 2 adet indirim kendi kartlarına tanımlanmış hemde %100 bende kendime 2 adet %100 ve 3 adet %75 kazandım. önce sorup sonra yorum yazmanızı tavsiye ederim.
nasıl kazanıyorsunuz %100 leri anlatabilirmisiniz.
Arkadaşların demek istediği, ; "madem ihtiyacınız yok, neden çoluğun çocuğun ihtiyacının hakkına giriyorsunuz bıraksaydınız da ihtiyaç sahipleri bezlere tonla para vereceğine biraz da olsa paraları cebinde kalsaydı." böyle demek istemişler sanırım.
aynen arkadaşımız açıklamış. neyse ya aman.
nasıl kazanıyorsunuz %100 leri anlatabilirmisiniz.
hemen anlatıyorum;
sitede verilen gün erkenden siteye girilir sitenin anasayfasında sürekli yenile yapılır başladığını anladığın bi işşret anında hemen kart no nu ve doğrulama şifreni girersin
sanırım böyledir...
ihtiyacım olmayabilir ama kazandığımı satıp paraya cevirmek suç mu
ayrıca herkes her şeyde özgürdür
isteyen istediği kadar kazanabilir
herkesin kazandığı ürünlere çoğunun gerçekten ihtiyacı olan şeyler mi?
ülkerden hediye kazanan cipsleri bunlar mesela ihtiyaç mı çok saçma düşünüyorsunuz
Takas düşünürmüsün:)
sağol ama takas düşünmüyorum
arkadaşlar bezleri iş yerinden bi arkadaşa sattım
diğer ürünlerim halen mevcuttur ve fiyat çok uygundur.
fiyatlar çok çok uygundur.