0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinvalla yazık ya kusum dilek parası alalım bari insanlardan cıx bebeim onun için şeytan sofrasına çıkıcaz hazırı varken napcan insanlardan istemeyelim
valla yazık ya kusum dilek parası alalım bari insanlardan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinvalla yazık ya kusum dilek parası alalım bari insanlardan cıx bebeim onun için şeytan sofrasına çıkıcaz hazırı varken napcan insanlardan istemeyelim vallaha biz daha oraya gitmedik dimi
ay gulen suratı gormeden kredı kartımı cıkardım lınk fılan beklıyordum kızlar benı görmelıydınız ya...fakır kampanyacılar demıssınız ya hanı buraya gırenler oyle slogan buldu sandım...ölecem gulmekten lınk bakacaktım ahahahhaha
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinvalla yazık ya kusum dilek parası alalım bari insanlardan cıx bebeim onun için şeytan sofrasına çıkıcaz hazırı varken napcan insanlardan istemeyelim vallaha biz daha oraya gitmedik dimiefet gidelim hep beraber ben seni sırtımda taşırım obenle konuştum bakalım belki bugünde oraya gidicem işime gelirse dün ayaklarım uf oldu yani o bayırı nasıl çıkarım bilmiyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin gideriz kuzum sen hazır ol basarım dükkanı bu arada pantolonum bile uymuş yani yamalı yamalı