Gönderen Konu: Fotoğraf Yarışması-13 Haziran Son  (Okunma sayısı 1096 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kirnak58

• Usta Kampanyacı
Fotoğraf Yarışması-13 Haziran Son
« : 13 Mayıs 2011, 19:16:28 »
Uluslarası fotoğrafçı Ben Watts Treats'de işin püf noktalarını ve önemli ipuçlarını öğrenmek üzere  fotoğraf çekimlerine katılacak yetenekli bir fotoğrafçı arıyor! Dünyaca tanınan bir fotoğrafçı olabilmek için karşınızda hayatınızı değiştirecek bir fırsat var. Katılımcılardan ''enerji'' konulu 1 fotoğraf göndermeleri isteniyor. Kazanan sadece 1 yarışmacı California'nın Los Angeles şehrinde Ben'in asistanı olacak.

KİMİN İÇİN   Fotoğrafçılar

KİMDEN   Ben Watts and Treats!

KAZANANLAR NASIL SEÇİLECEK   
Ben Watts and Treats! En yüksek oyu alarak *şartları yerine getiren tüm katılımcılar arasından kazanan fotoğrafçılar seçilecek.

*Şartları buradan kontrol edebilirsiniz Terms & Conditions ve Guidelines.

NE KAZANIRSINIZ   
Kazanan fotoğrafçı Treats'de Ben'in asistanı olacak! Los Angeles'da çekilen fotoğraflar derginin 3. sayısında gösterilecek. Kazananın seyahat ve 2 gece konaklama masrafları karşılanacak.

En yüksek 10 oyu alan başvuru Treats'den ücretsiz yıllık abonelik kazanacak! (4 sayı)

NASIL KATILIRSINIZ   
"Başla" butonuna tıklayın

YARIŞMA TARİHLERİ   
Son Başvuru Tarihi: 13 Haziran 2011
Oylama Başlangıcı: 14 Haziran 2011
Oylama Sonu: 20 Haziran 2011
Kazanan Açıklanacak: 27 Haziran 2011

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
« Son Düzenleme: 16 Mayıs 2011, 11:30:31 Gönderen: gizemlitosbaga »

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
Ynt: Fotoğraf Yarışması
« Yanıtla #1 : 13 Mayıs 2011, 19:18:47 »
uluslarrası bir yarışma iyi ingilizce bilmek lazım ve yabancılarda beğenili yarışma yapıyor bıktım  ;D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM