ben dolduruyorum tam bitiminde eror veriyor arkadaşlar nasıl yapılacak bir anlatılabilecek varmı bir türlü formu tamamlayamadım
Valla ben yardımcı olurum ama tam olarak nerde hata veriyor.Hatanın kaynağının yazmıyo mu? sadece error mu diyo?
ben dolduruyorum tam bitiminde eror veriyor arkadaşlar nasıl yapılacak bir anlatılabilecek varmı bir türlü formu tamamlayamadım
Valla ben yardımcı olurum ama tam olarak nerde hata veriyor.Hatanın kaynağının yazmıyo mu? sadece error mu diyo?
Ya bütün herşeyi dolduruyorum kişisel bilgiler var ya çocuk sayısın felan soruyor ondan sonra eror veriyor acaba bişeyleri yanlışmı dolduruyorum
Ya bütün herşeyi dolduruyorum kişisel bilgiler var ya çocuk sayısın felan soruyor ondan sonra eror veriyor acaba bişeyleri yanlışmı dolduruyorum
phılıps ürünleri soruyo ya kaç tane diye yok die cevap ver
phılıps ürünleri soruyo ya kaç tane diye yok die cevap ver 
Aynen öyle..
Bu çekilişte bazı soruları cevaplamamak daha iyi.Yoksa uzattıkça uzatıyor.Gereksiz bilgiler istiyolar.Birde bazı seçenekleri doldurmadan katılmayı deneyin bakalım ne olacak.
katıldım çekiliş numaramı aldım be sefer olur inşallah kazanmak istiyorum artık
Ohh babamın adına onun mailiyle yaptım sonunda ama kendi adresimi verdim tabi
ben yolladım 2 tane ayrı ayrı bakalım bana çıkar inş iyisinden bişi
banada kayıtlı tel ve adres diyor ne alaka anlamadım hayırlısı olsun bakalım sizlere bol şans benimki olmadı hiç uğraşamıyacam
herşeye hayır deyince sorun çıkmadan tamamlayabildim
bu ne zaman ve sonuçları nerde açıklanacak