Gönderen Konu: facebook hesabım çalındı  (Okunma sayısı 12026 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Marlboro

• Usta Kampanyacı
Ynt: facebook hesabım çalındı
« Yanıtla #40 : 11 Mayıs 2011, 09:33:46 »
benimde olmuştu dün açmııştım konuyu herhalde sorun var deyip kapadım sonra face e girdim sistemde farklı giriş yaptığınız gözüküyor siz misiniz diye türkiye haritası çıktı adanayı gösterdi benim -ben değilim seçenekleri vardı ben değilim seçeğini seçtim baktım demekki güvenilir kampanyalara girmek lazım

Dün, 18:03
Yer:Adana,01,TR(Yaklaşık)
Cihaz Türü: IE on WinXP
« Son Düzenleme: 11 Mayıs 2011, 09:36:55 Gönderen: Marlboro »

Çevrimdışı simge87

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #41 : 11 Mayıs 2011, 09:35:24 »
ortada bi saçmalık var benimde izmirden girilmeye çalışılmış gösteriyo ama mail adresimi kimse bilmez kimsede girmeye uğraşamaz kampanyalardada o mail adresimi kullanmam  ???

Çevrimdışı Marlboro

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #42 : 11 Mayıs 2011, 09:45:51 »
o adanadan gireni yakalamak lazım ;)

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #43 : 11 Mayıs 2011, 09:58:39 »
ABD'li bilgisayar güvenlik yazılım şirketi Symantec, internetin en büyük sosyal paylaşım ağı olan Facebook'un, siteye ilan verenler kuruluşlar için yanlışıkla bir erişim kapısı sağladığını belirtti. Symantec, verilen erişim imkanıyla kullanıcıların profili, resimleri, sohbet günlükleri ve diğer özel verilerine erişilebildiğini belirtti.

Öte yandan, Facebook AFP'ye, herhangi bir erişim kapısı sağlanmadığını ve 500 milyondan fazla üyenin bilgilerinin güvenlikte olduğunu açıkladı. Symantec, bazı Facebook uygulamalarının, kullanıcılarının bilgilerine ulaşılmasını sağlayan semboller ürettiğini ve bu sembollerin "yedek anahtarlar" görevi gördüğünü ifade etti.

Bu yedek anahtarlar kullanıcıların profillerine, mesajlarına, duvarlarına bilgi girilmesine ve diğer eylemlere imkan sağlıyor. Şirket, Facebook uygulamalarının sosyal paylaşım ağının platformuyla bütümleşen Web yazılımı programları olduğuna dikkat çekerek, "her gün 20 milyon Facebook uygulamasının yüklendiğini" belirtti.

Symantec yetkilisi Nishant Doshi, "yedek anahtar görevi gören sembollerin, reklamcılara ve analitik platformlar gibi üçüncü parti uygulamalara sızdığını, böylece kişisel bilgilere ulaşılabildiği gibi mesaj gönderilmesine imkan sağlandığını" belirtti. Facebook, "yapılan uyarının dikkate alınacağı" cevabını verirken, Symantec, Nisan ayında yaklaşık 100 bin uygulamanın Facebook profillerine erişen yedek anahtarlar sağladığını tahmin ediyor.

bı de bu haber cıktı :( :'( :'( :'(
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
« Yanıtla #44 : 11 Mayıs 2011, 12:39:17 »
Bugün farettim. Bende biri girmiş görünüyo bugün. İstanbul yazıyor fakat ip adresi benimki. yanii  hata var verdiği bilgiler doğru değil. Sizinkide öyle olabilir bence
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı FALLEN

• Usta Kampanyacı
  • Şizofrenik söylemler diyerek başlama nedenim bu
    • moonlight
« Yanıtla #45 : 11 Mayıs 2011, 13:00:48 »
arkadaşlar abim bilgisayar şirketinde çalışıyor, ona mesaj atıp sizin durumunuzu anlattım ve facelerimizin çalınmaması için ne yapabilceceğimizi sordum böyle cevap yazdı;

mail adresleriniz mümkün olduğunca gmail olsun hotmail falan kullanmayın face için, gmailde'de ayarlar var 2. mail adresi tanımlıyosun oraya başka bir mail adresini tanımla. bir mailin çalınırsa şifremi unuttum diye diğer mail adresine şifreyi göndertebilirsin
Ne yapsak? Gitsek mi acaba bu köyden?