0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bunlarla bağlantılı ankara da olacak yerler kızılay güvenpark , ulus heykel , keçiören şelale , bahçeli milli kütüphane önü , maltepe anıtkabir önü, tunalı hilmi kuğulu park
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbunlarla bağlantılı ankara da olacak yerler kızılay güvenpark , ulus heykel , keçiören şelale , bahçeli milli kütüphane önü , maltepe anıtkabir önü, tunalı hilmi kuğulu park kecören şelale bize 10 dakika olursa gtsem sansım olur mu ki
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbunlarla bağlantılı ankara da olacak yerler kızılay güvenpark , ulus heykel , keçiören şelale , bahçeli milli kütüphane önü , maltepe anıtkabir önü, tunalı hilmi kuğulu park kecören şelale bize 10 dakika olursa gtsem sansım olur mu ki keçiören derse direkt çık yola
ben yoldayhm bakalim kismet besiktasa gidiyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbunlarla bağlantılı ankara da olacak yerler kızılay güvenpark , ulus heykel , keçiören şelale , bahçeli milli kütüphane önü , maltepe anıtkabir önü, tunalı hilmi kuğulu park kecören şelale bize 10 dakika olursa gtsem sansım olur mu ki keçiören derse direkt çık yola tmm ama beni ara ya da msj at sifreyi