Gönderen Konu: facebook hesabım çalındı  (Okunma sayısı 12093 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
Ynt: facebook hesabım çalındı
« Yanıtla #30 : 11 Mayıs 2011, 00:46:14 »
ee benimde var  istanbuldan çalışılmışş 3 kere  1 tanede bilinmeyen var  ???
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #31 : 11 Mayıs 2011, 01:11:18 »
Facebook adreslerine değişik yerlerden girilen arkadaşlara tavsiyem Facbook un o girilen yerleri görebildiğiniz yerde bir kutucuk daha var başka yerden hesabıma girilirse bana sms at yada mail at diye. Onu tıklayarak bu durumları anında görebilirler. Birde forumda Facebook için mail paylaşımı yapılıyor serbest kürsüde bu çok hoş bir şey ama kötü niyetli insanlara davetiye gibi oluyor.

Şifrelerinizde çok önemli güçlü ve karışık şifreler seçin. Ve Facebook hesabınızı mutlaka ceptelefonu ile onaylayın ve o telefon onaylamasıda önemli ir yardımcı yanlış hatılamıyorsam onaylama telefonuna sms atıyordu Facebook hesap  kurtarmada. Ve mutlaka 2inci bir maill adresi daha atayın Facebook a  bağlantılı. Ve hiçbir hesabınızın şifresi diğeri ile aynı olmasın. Biraz paranoyaya dödndü ama bu gibi insanlar varken aramızda mecburuz.
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı isimyok000

• Usta Kampanyacı
  • ~ ~ eesrabirkann~ ~
« Yanıtla #32 : 11 Mayıs 2011, 01:21:03 »
benim eşimin face adresi hiç bi kampanyada falan kullanılmadı kimsede bilmez. fakat onun adresinede adanadan girilmeye çalışılmış görünüyo. Bence facebook illeri karıştırıyo. bütün facelerde böyle görünmesi anormal bence

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #33 : 11 Mayıs 2011, 01:33:38 »
Alakasız olcak belki ama bir ihtimal. Malum kısa zaman sonra internete sansür uygulanıcak ve dns ler değiştirilemez hale gelicek.Her siteye giremiyceğiz yada her şeyi aramayamıycağız gibi bir durum var.Belkide bu durumun altyapısı hazırlanırken facebookta bundan etkilenmiş olabilir.
  Sadece belki diyesim geldi.Kapatmaların bunla alakası oldugundan değilde farklı illerden giriş göstergesinini bundan olma ihtimali aklıma geldi..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #34 : 11 Mayıs 2011, 01:47:37 »
Alakasız olcak belki ama bir ihtimal. Malum kısa zaman sonra internete sansür uygulanıcak ve dns ler değiştirilemez hale gelicek.Her siteye giremiyceğiz yada her şeyi aramayamıycağız gibi bir durum var.Belkide bu durumun altyapısı hazırlanırken facebookta bundan etkilenmiş olabilir.
  Sadece belki diyesim geldi.Kapatmaların bunla alakası oldugundan değilde farklı illerden giriş göstergesinini bundan olma ihtimali aklıma geldi..

iyi de filtreleme isteğe göre uyarlanacak..isteyen istediği şekilde internet özgürlüğünden yararlanacak Dio..İsteyen öğlen yasaklı akşam serbest girebilecek..aile paketi gibi düşün yani..tamamen tercihe kalmış bir durum.... :)
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #35 : 11 Mayıs 2011, 02:23:48 »
O olay 22 Ağustosda meclisden yasa geçerse olacak ve isteğe bağlı değil ne yazık ki sunulan 3 paket var onlardan birini seçmezseniz standart pakete giriyorsunuz. Ve bir nevi filtreleme olayı yapılcak bazı sitelere ve dns lere. Şu anda Facebook larına Adana dan girildiğini gören arkadaşlar büyük ihtimal doğru bilgi alıyor. Facebook un bu tür konularda alt yapısı çok kuvvetli ve dikat edin girilen işletim sistemi ve tarayıcı türü bile yazıyor. Ben kendimnikine baktığımda şu an İst gözüküyor ve kendi işletim sistemim ve tarayacım , arkadaşlarımda  böyle bir olay var mı diye sordum onlarda yaşamadıklarını söylediler. Bu durumda bir gariplik var mesela bir arkadaş kendi hesabında Adana ile girildiğine ve hiç kampanyaya katılmayan eşinde de bunun gözüktüğünü yazmış. Buı durumda hesabınızı ele geçiren kişi rahatlıkla arkdaş listenizide görebilir ve sizinle aynı soyadı taşıyanları kontrol edebilir. Kampanya takıntılılar var bu onların işidir.

Rakiplerinin hesabını kpatanlardan hesapları ele geçirene dünyada tek örneğiz heralde. Fake hesap ve oyları saymıyorum bile. Ve firmalarda siz şikayet ettiğinizde mesela Glade ben şikayet ettim 2 kişiyi hem o 2 kişinin ve  benim oylarım silinmiş ve bana mail atılmış hesabınızla çok kere girilmiştir oylar silinmiştir vs. Ben cevap yazdığımda da tek belirttiğim ordaki ilk 10 daki rakiplerimde günde 60 oy ile artarak devam ettiler bu durumda onların oyları başka bilgisayardan atılıyorsa bana ispat edin dedim. Bana verilen cevap otomatik sistem bu bilgisayar yapıyor bunu size maili ilk atanda o . Bende yedim. Çomağa parmağımı soktuğum için benimkide kırıldı önemli değil ama yazık çok büyük bir firmanın adını lekeliyorlar. Bir daha Johnson ürünü alacağıomı sanmıyorum. Şikayet hatlarınıda arayıp olayı telefonda anlatacağım gerçekten adil olacaklarsa o benim gördüğüm her gün 60-70 oy atıp birbirini geçmeye çalışan 1000 li oylardaki kişilerinde oyları silinsin.

Yani bir garip çark va ortada orası kesin dediğim gibi ama hilebazların hilelerini görüp şikayet edince sizde yanında yanıyorsunuz.

Ama tartışma konusu olan Facebook olayında bu DNS olayları ile alakası olduğunu zannetmiyorum. O da bu dümencilerin işidir.
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı venüsger

• Usta Kampanyacı
    • Kadına Dair
« Yanıtla #36 : 11 Mayıs 2011, 09:18:35 »
Blog kampanyaları,davetli kampanyalar ve e-mailimizi gösteren bir çok kampanyaya hepimiz katıldık.Hangimizin google de aratınca çıkmıyor ki mail adresi. Büyük bir ihtimalle toplu şifre kırma girişiminde bulundu birileri.Hepimizin e-mail adreslerinin bulunduğu bir yerler vardır elbette.Buradan e-mail adresleri tespit edilip tek tek denenmiş olabilir diye düşünüyorum.
Hak ettiğin kadarını,hak ettiğin vakitte alırsın...

Çevrimdışı ceydaa

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #37 : 11 Mayıs 2011, 09:21:18 »
benide pazar günü adanadan 07:15 de yoklamışlar...şifremi değiştirdim hemen
(destek isteyen arkadaşlar yazsın)

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #38 : 11 Mayıs 2011, 09:25:23 »
Hayır başka yerden vursaydı keşke...Grubuma giriyor olamayacak fotolar ekliyor...Rabbim şahit şok oldum dua ettim salavat getirdim tansiyonum çıktı o fotoları görünce...Ne diyeyim Allah'ından bulsun...Beni çok üzdü...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı ceydaa

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #39 : 11 Mayıs 2011, 09:25:42 »
şimdide baktım dün istanbuldan 12:21 de yoklamışlar...dün en son ipragaz kampanyası için aktifdim..kampanyalardan takip ediyorlar..çünkü profilimdeki mail adresim farklı onu kampanyalarda kullanmıyorum.onunlaq  girilmeye çalışılmamış, kampanyalara katıldığım mail adresimle uğraşılıyor...
(destek isteyen arkadaşlar yazsın)