Bence Cumartesi hepsini kargoya verirler az kaldı dediğine göre İşallah herkez kazanır Geçen sene benim oğlumun adına geldi bu senede katılmadım çünkü başkaları hak etsin kapıcının kızı na yazdırdıydım işallah ona gelir çok gariban birisi
ama ne kadar gec kaldilar en gec cmrts elimizde olsaydi da pazar annelerimize hediye edebilseydik ben de kazanmisim gibi sanki insallah forumcak kazaniriz
Geçen yıl benimki epey geç geldi,anneler gününden sonra,kazananları da açıklamadılardı,ben aradım da isminiz var dediler,sonra da gönderdilerdi..
bana mail falan gelmemiş sanırım kazanamadım
yok bence arkadaslar sadece adres yazmayanlara gitms kazanamadım die içinizi cürütmeyn

bekleyelmm
iki tane kazanmışım kızım ve babam adına fakat mail gelmedi.Acaba direk mi gelecek?
Edit: Kazananlarda liste Varmış, adımla aratınca buldum
Bir site de böyle duyurmuş, google da böyle çıkıyor.

Adese Çekilişinde Kazanan 100 Çocuk Açıklanmıştır!!
Adese bizi evladı gibi görmüş demek,
ÇOCUKLARIM BENİM
Braun Multiquick 3 gönderdiler, Aras Kargo ile geliyor. Ayrıca Akbank Wings kitabı da geldi. O da Aras Kargo ile geldi. Herkes güle güle kullansın.
bana gelen 4 paketten birine 3.75 kargo parası istendi,verdim.adesenin konya merkez müşteri
hizmetlerine şikayet ettim...bir gün sonra aynı kargo görevlisi tıpış tıpış aldığı ücreti getirdi iade etti..
adeseden narenciye sıkacağı kazanıp ta kargo ücreti ödeyen varsa muhakkak şikayet etsin...