bende aynen katılıyorum size bende önceden herkeze destek veriyordum begenili yarışmaya katılıp havamı aldıgımda daha iyi anladım ben zamanımm oldukca hemen geri dönemesemsde mutlaka geri dönüşüm oluyor fırsatım oldukca ama bana destek olanları iyi biliyorum kimin oldugunu kimin olmadıgını şunuda söylim 1600 küsürlük face hasabımdan toplasan kimsenin destek olgu yok sadece o an destege ihtacı olan ilgileniyor ama ne hayır varsa gene forumdan var bu da bi gercek en fazla destek burdan oluyor zaten urdan destek verenlerde belli kişiler online olanlar ve usta kampanyalar bu da bi gerçek
bugüne kadar hiç beğenili yarışmaya katılmadım.. hiç oyda istemedim doğal olarak..
oy isteyenleride faceden beğenili falansa yapıyorum ama üye ol aktive et uğraşamıyorum açıkçası..
bugüne kadar hiç beğenili yarışmaya katılmadım.. hiç oyda istemedim doğal olarak..
oy isteyenleride faceden beğenili falansa yapıyorum ama üye ol aktive et uğraşamıyorum açıkçası..
evet biliyorum 5 defa yolladım oy vermediniz

şaka tabi mecbur değilsiniz maksat takılmak
forumdan aktif olan ve birebir mesajlaştıklarımıza veriyorumm zaten bu zamana kadar hiç beğenmeli yarışmalara katılmadım