Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin 
vala ben filtre kahve makinası aldım 29 tl den 13,90 düşmüş ve kargo ücretsiz.Markayı o kadar aradım başka yerde yok darty'in kendi markası zannersem darty den ilk defa alışveriş yapıyorum bakalım nasıl bir ürün.
Bi filtre kahve makinası da ben almıştım, gelmiş bugün

Bakalım inşallah güzeldir
bitmişmi göremedim ben
bitmiş

çok uygundu fiyat, gayet normal
HEMDE ÇOK UYGUNDU GEERÇİ PLASTİKTİR YA OLSUN NAPALIM ŞİMDİ BİRDE FİLİTRE KAHVE BULMAK LAZIM
HEMDE ÇOK UYGUNDU GEERÇİ PLASTİKTİR YA OLSUN NAPALIM ŞİMDİ BİRDE FİLİTRE KAHVE BULMAK LAZIM
geldi benim makinem çok beğendim, seninki de geldi mi?
geldi benim makinem çok beğendim, seninki de geldi mi?
evet geldi benimkide bende beğendim filtre kahve araştırmasına başlayacağım uygun bulursak mesajlaşırız .Uzun zamandır arıyordum bundan daha az teferuatlı olanlar bile daha pahalıydı yurt dışına bile baktım bu fiyata iyi rast geldi.Filtrenin altın kaplı veya metal olması daha uygun. Çünkü kâğıt filtreler, kahveye tadını veren maddelerin aşağıya geçmesini engelliyor. birde çok ince veya çok kalın çekilmiş kahve olmayacak.
Kayit olun veya
giris yapinben bunu aldım forumda yanda reklamı var hediye kuponu diye 3,95 sanırım kargosu vardı hediye kodunu girince ücretsiz kargo oluyor.Fiyat uygun gibi 500gr 12,95 normal mehmet efendi 100gr kahve 2 tl filan oluyor.hediye kuponu krgv7t
Kayit olun veya giris yapin
ben bunu aldım forumda yanda reklamı var hediye kuponu diye 3,95 sanırım kargosu vardı hediye kodunu girince ücretsiz kargo oluyor.Fiyat uygun gibi 500gr 12,95 normal mehmet efendi 100gr kahve 2 tl filan oluyor.hediye kuponu krgv7t
Tchibo'nun kahveleri de güzeldir, fiyatı da uygun bulmuşsun, ben de düşüneyim