erdem61 ; bir FB 'li olarak Selçuk bizi en çok sinir eden oyuncudur..Şampiyonlar Ligi grup maçlarını izliyordum sen orta saha oyuncususun ve garanti paslar vermen gerekirken hava olsun diye sen git topuk pasıyla rakibe topu at..rakip de golü atsın..Her takımda arıza vardır..Bir de Bilica...

o kırmızı kart pozisyonunda hakem takdir hakkını kullandı..yani ona kalmışsa TS için yorumlarımı sona sakladım..İyi olan kazansın...
valla kardeşim diğer takımlar hakikaten bizim şampiyonluğumuzu istemiyor.karabük öyle bir kapandı ki sanırsın karabük şampiyonluğa koşuyor.ilk yarı vasat oynadık.fakat 2. yarı bomba gibiydik.valla maç 1-1 oldu havalara uçtuk.daha sevinemeden 2. gol geldi.merak ediyorum 2 maç kaldı burak nereye kadar taşıyacak bu takımı.belirli oyuncuların ayağına bakan bir takım Ts.hala diyorum Ts takılacak.
bu şampiyonluk bizim.önümüzde sadece Ankaragücü engeli var.sivas maçını saymıyorum.
Fb 'yi dün gece kurtaran isim Lugano değildi..Gökhan Gönül olmasaydı inan bana durum sandığımızdan da kötü olurdu..Maç izliyoruz umulmadık kimseler bile inş. yenilirsiniz demeye kalmadı Gooooll geldi..Sonra peh deyip uzaklaştılar..Açıkçası bu konuda seninle aynı görüşü paylaşıyorum..Ankaragücü en azından Karadeniz ekiplerinden değil..Bir baskı var bu çok net yalnız FB'nin dün %100 penaltısı da güme gitti..2 maçı alıp bu işi bitireceğiz...TS için yorumlarımı en sona saklıyorum..Rekabet güzeldir ama .... 
katılıyorum zaten Avrupa'nın kalburüstü takımlarından birinde oynayacak tek Türk Gökhan Gönül'dür bana göre.
penaltımız güme gitti ama hemfikir olduğumuz kanser edici Selçuk'un yaptığı hareket kırmızı kartlıktı yani.onu da es geçmemek lazım.