Gönderen Konu: moneyclup online kupon  (Okunma sayısı 6861 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
Ynt: moneyclup online kupon
« Yanıtla #50 : 04 Mayıs 2011, 00:46:44 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
......

Zirve mi ???

bro sözlerin anlaşabilirliği dereceli bir alfabe gibidir..isteyen istediğini anlar..bu yüzden değil midir denge diye bir şey yoktur olduğu anda bozulacaktır..sanatçı olmak kolay değil... !

Neyse ben şaka yapmıştım, zirveyi sanatçılara bırakıyoruz  ;D Benim zirvelerle işim yok, aşkım zaten dağlarda gezer  ;)

yo yo ben gayet ciddiydim..şakayla geçiştirmek istemedim..çünkü şakayı kaldıracak insanlar vardır/yoktur..tavır koymanın eleştiriyi haklı kıldığını düşünmüyorum..neyse zaten benzine % 8 zam geldi... :D :D
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı cloves

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #51 : 04 Mayıs 2011, 09:47:08 »
......

Zirve mi ???

bro sözlerin anlaşabilirliği dereceli bir alfabe gibidir..isteyen istediğini anlar..bu yüzden değil midir denge diye bir şey yoktur olduğu anda bozulacaktır..sanatçı olmak kolay değil... !

Neyse ben şaka yapmıştım, zirveyi sanatçılara bırakıyoruz  ;D Benim zirvelerle işim yok, aşkım zaten dağlarda gezer  ;)

yo yo ben gayet ciddiydim..şakayla geçiştirmek istemedim..çünkü şakayı kaldıracak insanlar vardır/yoktur..tavır koymanın eleştiriyi haklı kıldığını düşünmüyorum..neyse zaten benzine % 8 zam geldi... :D :D
şu dediklerinden hiç bir şey anlamadım zirve koklatmamak daha mütevazi oluyor, bilhassa sözlerin anlaşabilirliği dereceli bir alfabe  denge diye bir şey yoktur dan kasıt insanlar arasındamı doğadamı onu da anlayamadım.migrosun veridği ürün 22,50 kendi satıyor aslında 2 dolarlık yani 3,5 tl lik bir ürün. :)

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #52 : 04 Mayıs 2011, 22:24:30 »
cloves ; özetle ben diyorum ki kampanyacıların kazandıkları ödüllerin yararları/zararları + maneviyatı+maddiyatı 'nı eleştirmek kimseye fayda sağlamaz..-Ben kazandım ama ne yapacağım diyenler ise üstü kapalı ben alkol almıyorum deme gayretinde olmalarındandır..Sanırım anlatabildim arkadaşım... :)

Çevrimdışı cloves

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #53 : 05 Mayıs 2011, 12:44:32 »
ne demek istediğini anladım.fakat kazanılan ödülün madiyat olarak bilinmesi tartışılması eleştirilmesi herkese fayda sağlayabilir.Migrosun bu şekilde %100 indirimli verdiği ürünün fiyatı 5 tl'yi geçmez (kendine maliyeti ama),  migrosda 22,50 ye satıyor aslında bunu bireysel (bilirsen) 3 tl alabilirsin kampanya furyasına kapılıp %50 indirim %25 indirim kazandınmı migrosa gittiğinde işine yaramayacak olsada alırsan ,yarasada alırsan migros yine kar etmiş oluyor. 22,50 %50 indirim 11,25 maliyet 3 tl kar 8,25 .bunu kazanarak hala daha serzenişde olan kişileri eleştirmessen bir tartışma olmaz tartışmazsan bilgi edinemezsin,ama seviyeli tabiki.
not:şirket uzun vadeli çok borçlandı mağaza açmaktansa tansaşları migros yapıyor şok'u da elinden çıkaracak bayi ağını genişlettip allayıp pullayıp wal-mart a satabilir,bundan da kampanyacılara çok şey çıkar ;D

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #54 : 05 Mayıs 2011, 14:14:28 »
Migros'u zaten Koç'tan satın alan firma bir yatırım bankasıdır. Türkiye'de maalesef olmayan yatırım bankacılığı kavramının piri de Lehman Brothers dı ki, iflas ederek global krizi tetiklemişlerdir. Üniversitede Sami Hocam anlatmıştı sağolsun, yatırım bankalarının da amacı aldıkları gayrimenkul, şirketlere yatırım yaparlar, marka ve imaj değerini arttırıp çok değerlendiğinde satarlar. Yani ticari bankacılığın çok ötesinde bir bankacılık sistemidir. Elbette Migros ve yan şirketleri de bunu yaşayacak.
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı cloves

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #55 : 05 Mayıs 2011, 16:59:30 »
piaysaya mal wart girerse vayy diğer alışverişler merkezlerin ,toptancıların haline

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #56 : 06 Mayıs 2011, 02:35:24 »
cloves ; birbirimizi en doğru şekilde anladığımıza hem fikirim..maliyeti düşük ve belki de yararsız bir ürünü satın almanın tek getirisi firmayı kazandırmaktır..Mutlak üstünlükler teorisi işliyor senin sözlerinde..Eleştiri olumlu/olumsuz olabilir..Yalnız bazı çevreler senin sözlerinden güç alarak gerginlik yaratabiliyor..Yoksa eleştirilmeyi olgunlukla karşılayacak forum üyelerine sahibiz..Migros'u ayakta tutan kitlesi..Tabi bir yere kadar.. :)

sakaryazede ; Sami derken Sami Taban 'dan mı bahsediyorsun , kulağı çınlasın bro... :D :D

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #57 : 06 Mayıs 2011, 07:33:56 »

.......
sakaryazede ; Sami derken Sami Taban 'dan mı bahsediyorsun , kulağı çınlasın bro... :D :D

Yok Sn. Uslu'dan bahsediyorum. Köşe yazıları da vardır.

Çevrimdışı cloves

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #58 : 06 Mayıs 2011, 12:27:45 »
neyse artık ya çok irdelenebilecek konuları burada tartışmanın bir yararı yok zaten problemde yok aslında .

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #59 : 06 Mayıs 2011, 13:37:47 »
neyse artık ya çok irdelenebilecek konuları burada tartışmanın bir yararı yok zaten problemde yok aslında .

aynen