Gönderen Konu: İstanbul Shopping Fest Vitrin Yarışmasında‏ Lacoste oy ver,ev kazan  (Okunma sayısı 13617 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
başkasına ait hat üzerinden 2. kez atabiliyormuyuz? rica etsem bilen biri yazabilirmi

bilemedim ben onu bilemedim ben !
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı gülale

• Deneyimli Kampanyacı
kendi hattımdan gönderdim fakat bir vitrine daha oy vermek istiyorum,başkada hattım yok, mecburen  başkasına ait hat üzerinden  :) ama uygunmu merak ettim..
Bir kimse kendisini feda edecekse, feda ettiği şey feda ettiğine değmeli. Aksi halde feda hebâ olur...

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
kendi hattımdan gönderdim fakat bir vitrine daha oy vermek istiyorum,başkada hattım yok, mecburen  başkasına ait hat üzerinden  :) ama uygunmu merak ettim..

annen yada baban gibi bir akrabansa onlar adına katıl. hasılatı kırışırsınız  ;) kampanya katılım koşullarını iyice didiklemende fayda var.
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı iber

• Deneyimli Kampanyacı
Kaldı iki gün ben ve işyerindeki arkadaşlar teknosaya oy verdik.bakalım lacoste ve boynerinde şansı var ama bence en güzeli teknosa

Çevrimdışı ayan

• Usta Kampanyacı
Çekiliş sonucu Posta gazetesinde 03.05.2011 tarihinde ilan edilecektir. Çekilişten sonra asil ve yedek talihlilerin adreslerine taahhütlü posta kanalıyla tebligat yapılacaktır.