0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yokum kazananlara tebrikler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyokum kazananlara tebriklerkulağın kralda olsun hocamızı ziyerete gideriz sen oyalarsın ben alırım kutuyu çaktırmadan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyokum kazananlara tebriklerkulağın kralda olsun hocamızı ziyerete gideriz sen oyalarsın ben alırım kutuyu çaktırmadan ben dedim ama haracımı isterim diye
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyokum kazananlara tebriklerkulağın kralda olsun hocamızı ziyerete gideriz sen oyalarsın ben alırım kutuyu çaktırmadan ben dedim ama haracımı isterim diye Esra olmadan asla de kıyamaz o yufka yüreklidir hocam
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyokum kazananlara tebriklerkulağın kralda olsun hocamızı ziyerete gideriz sen oyalarsın ben alırım kutuyu çaktırmadan ben dedim ama haracımı isterim diye Esra olmadan asla de kıyamaz o yufka yüreklidir hocam ee biz eniyisi sen oyala ben patlatiim yada ben oyaliim sen patlat olayına girelim