puanları neden sürekli artıyorki kullanıcıların ya, 2 hafta sonra başlıcaktım boşa mı bekledim,
ilk başlayanlar mı kazanacak
puanlar bitiren kişilere göre degişiyor daha sonra bitiren ve yüksek puan alan biri varsa liste bası oluyor...
adam 5milyon puanda yaa ben 2.100.000 puanda bitirdim oyun 3 agustosa kadarmış 0 ladım hesabı tekrar başladım...
arkadaşlar oyunda HİLE - HAKSIZLIK var ... şöyleki ...
kuralları okuyun... ayne şöyle geçer...
" departmanlara verilen eğitimlerden PUAN KAZANAMAZSINIZ .... "
ama aslında öyle değil ... perşembe akşamı farketttim.. departmanlara verilen eğitimler 1.300 puan getiriyor ... 5 departman var ve her eğitim 6.300 puan getiriyor... bir eğitimin 3 oyun günü yani 72 dk sürdüğünü düşünürseniz günde 15-16 saat oynayanlar için GÜNLÜK 60-80.000 puan haybeden geliyor ....
bunu birde 8 günle çarparsanız ortaya 500.000 - 600 .000 gibi deli puanlar çıkıyor ... dün akşama kadar yarışmayı bitiren ve bunun farkına varan kişilerin puanlarının ne durumda olduğunu söylemeye gerek yok sanırım...
işte 4-5 milyon puanların sırrı bu .. şuan da eğitim puanlarını kaldırdıkları için bi yerinizede yırtsanız bu puanlara ulaşamazsınız... Duvardan 1-2 arkadaş da bu açığı belirtmiş....
bence eğitimlerden puan kazananların puanları derhal silinmeli.. yoksa boşuna kürek sallamış oluruz ....
Ama verilen gorevlerde egitim belirtiliyordu.ampul cikiyordu sol ustte
sevimsiz katılıyorum hiç boşa yormayalım kasmayalım kendimizi 5milyon küsür puan yapacak kimse yok..
ampül görevini diyen arkadaş onlar görev yapınca puan veriyor ama arkadaşın bahsettiği eğitim ampül olayı farklı birşey
ewet millet eğitimden 600-700 bin puan aldi şimdi eğitimden puan alamıyoruz..bu da adaletsizlik yaratıyor