Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinvalla bu ne bencilik gerçekten de yaa, zaten ilk 50 kişi, bari sülalenizi yazsaydınız. ama ben bunda bu kişileri değil de bunu düzenleyenleri de kınıyorum, sonuçta ip den anlaşılır, aynı ip den bir kere kabul etseler bu tarz şeyler olmazdı.
suçlamaya gerek yok ki sansperisi, onlar da bir insanın bu kadar bencil olabileceğini düsünememislerdir heralde....
nerden bilsinler çoluk çocuk sinemaya dolacaklarını
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinvalla bu ne bencilik gerçekten de yaa, zaten ilk 50 kişi, bari sülalenizi yazsaydınız. ama ben bunda bu kişileri değil de bunu düzenleyenleri de kınıyorum, sonuçta ip den anlaşılır, aynı ip den bir kere kabul etseler bu tarz şeyler olmazdı.
suçlamaya gerek yok ki sansperisi, onlar da bir insanın bu kadar bencil olabileceğini düsünememislerdir heralde....
![]()
sinema sever bir aileymiş demekki
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinvalla bu ne bencilik gerçekten de yaa, zaten ilk 50 kişi, bari sülalenizi yazsaydınız. ama ben bunda bu kişileri değil de bunu düzenleyenleri de kınıyorum, sonuçta ip den anlaşılır, aynı ip den bir kere kabul etseler bu tarz şeyler olmazdı.
![]()
sinema sever bir aileymiş demekki
![]()
![]()
eeeeee.. bu kadar yoruma artık bi cevap veren olur herhalde dimi
eeeeee.. bu kadar yoruma artık bi cevap veren olur herhalde dimi
mucize dikkat ettim sürekli birilerine saldırı içinde olup milleti kışkırtıyorsun senin bu semiz larle ne alıp veremedigin var ?merak ettim