Gönderen Konu: Gitti gidiyor  (Okunma sayısı 1597 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
Gitti gidiyor
« : 26 Nisan 2011, 14:25:42 »
GittiGidiyor
Facebook'ta 400 bin kişi olunca kutlama yapalım mı?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

yazmış.  Beklemede olalım derim ben.

Çevrimdışı cloves

• Usta Kampanyacı
Ynt: Gitti gidiyor
« Yanıtla #1 : 26 Nisan 2011, 14:29:10 »
adamlar ne yapacaklarını şaşırdılar.Şirket tam olarak ebaya satılmadan önce ilan sayısını ve üye sayısınız artırmak için ellerinden geleni yapıyorlar.

Çevrimdışı erke_00

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #2 : 26 Nisan 2011, 22:03:20 »
Burası cok guzel hedıyeler verıyor kacırmamak gerek. :)

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 04 Mayıs 2011, 17:00:14 »
yarışma başlamış  :)   
Türkiye’nin en işlek alışveriş merkezi GittiGidiyor.com Facebook sayfasında, Anneler Günü’ne özel olarak hazırlanan yarışmada, annesinin en klasik sözlerini yazanlar GittiGidiyor.com’dan hediye çeki kazanma fırsatı elde edecek!

GittiGidiyor.com Facebook sayfası için, interaktif reklam ajansı Decode iş birliğinde Anneler Günü’ne özel olarak hazırlanan yarışma, kıyasıya bir mücadeleye sahne olacak. 02-09 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen yarışma boyunca her gün en çok oyu alan ilk 10 GittiGidiyor.com Facebook üyesi, 50 TL değerinde hediye çeki kazanacak!

Annesinin en klasik sözlerini yazan kullanıcılar anlık olarak”yeniler” ve ”popülerler” olmak üzere iki ayrı tabloda paylaşılacak. GittiGidiyor.com Facebook sayfası üyeleri tarafından gerçekleştirilen oylama sonunda, her gün 10 kişi 50 TL değerinde GittiGidiyor Hediye Çeki kazanacak. 

Çevrimdışı harunn0

• Usta Kampanyacı
  • ...
« Yanıtla #4 : 05 Mayıs 2011, 17:37:36 »
şu madde süpermiş   ;

50 TL değerindeki hediye çekleri, 31.12.2011 tarihine kadar geçerlidir ve GittiGidiyor internet sitesinden yapılacak minimum 50,01 TL’lik alışverişlerde bölünmeden, sitede belirtilen GittiGidiyor Hediye Çeki kullanım koşullarına uygun olarak kullanılabilir.
...

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #5 : 05 Mayıs 2011, 18:26:55 »
ben katıldım hanı :)))
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #6 : 06 Mayıs 2011, 00:09:51 »
adamlar ne yapacaklarını şaşırdılar.Şirket tam olarak ebaya satılmadan önce ilan sayısını ve üye sayısınız artırmak için ellerinden geleni yapıyorlar.

sahibinden.com get i çıkardıktan sonra patladılar da ondan  ;D gittigidiyor da herşey para 2009a kadar gittigidiyor u kullanıyordum hep. 2001den beri de sahibinden.com user name var bende. Şimdi gg nin yüzüne bakmıyorum. 10 günlük ilanda yok her ilan açtığında ilan parası, %10 komisyon. Elden satış yapmaya kalksan suç işlemişsin gibi tavırlar  ;D

Sahibinden çok süper valla.Herşey free  ;)
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.