Bağlanılan Hatırlatmalar

• GeeMukoo/Maraşpazar.com: 30 Nisan 2011

Gönderen Konu: GeeMukoo |Maraşpazar.com ile 1kişiye 1kg Dondurma (11nisan-30 nisan)  (Okunma sayısı 2450 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı calculus07

• Usta Kampanyacı
haydi bakalım inş kazanırım ne zaman açıklanıcak
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
Lutfen bıten kampanyaları admınler kaldırsın karısıyor tam katıldım bıtmıs.. Madem  bıttı kaldırılsında karısmasın  :(

Takdir edersiniz ki bugün ayın 1 i ve pazar. Biten kampanyalar anlık olarak taşınamıyor maalesef. İlgili mod arkadaşlarımıza haksızlık etmeyelim. Herkes gibi onların da tatil hakkı var :) Biten kampanya gördüğünüzde moderatöre bildir kısmını kullanıp kampanya bitmiş yazarsanız mutlaka kaldırılır.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
Lutfen bıten kampanyaları admınler kaldırsın karısıyor tam katıldım bıtmıs.. Madem  bıttı kaldırılsında karısmasın  :(

bir daha ki sefere başlıkta yazan 30 nisan yazısını daha büyük puntolarla yazmak lazım.tabi haklısınız okuması zor oluyor
:)

Çevrimdışı mukoo

• Usta Kampanyacı
  • Bir bakış borcun var bana.... G.E.E.<3
Kampanya bitiş tarihi belirtilmiş zaten. Çekiliş için firmadan mail bekliyorum... ;)
bazen durup dururken, birine "pardon bakar mısınız?" diyip sonra "ne bakıyosun lan ?" diyerek olay çıkarasım geliyo, sonra gidiyo. :)