Gönderen Konu: Her Gün 1 Adet Lexmark Yazıcı Hediye  (Okunma sayısı 40173 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kampany13

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Her Gün 1 Adet Lexmark Yazıcı Hediye
« Yanıtla #80 : 13 Mayıs 2011, 12:19:02 »
Tebrikler eyefive.Valla seni her kampanyanın sayfasında yorum yaparken gördüm :D :D O yüzden ismin aklımda kaldı..Kazanmana sevindim o kadar uğraştın,bende dediğini yapacam sağol yardım için..

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #81 : 13 Mayıs 2011, 12:21:17 »
hergün kampanya foruma ve gizemli tospaya da teşekkürler bu arada vesile oldukları için  ;D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
« Yanıtla #82 : 13 Mayıs 2011, 12:21:32 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
HERGÜN 1 LEXMARK YAZICI HEDİYE KAMPANYASININ 12.05.2011 Kazanan Talihlisi SİRET USLU-ADANA.Tebrikler…

sağol  ;D

rica ederim :)
bi destek çıkar insan, gizemlitosbaga dan duydum der, aşkolsun :(
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #83 : 13 Mayıs 2011, 12:22:22 »
hergün kampanya foruma ve gizemli tospaya da teşekkürler bu arada vesile oldukları için  ;D

benden önce davrandın :D
face sayfalarına da yaz da bilsinler ;)
belki en çok önerenden de ben kazanırım :P
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #84 : 13 Mayıs 2011, 12:24:35 »
hergün kampanya foruma ve gizemli tospaya da teşekkürler bu arada vesile oldukları için  ;D

benden önce davrandın :D
face sayfalarına da yaz da bilsinler ;)
belki en çok önerenden de ben kazanırım :P

ya aklımdaydı zaten heyecandan haberin sevinçten geç yazdım ya  ;D bu forumdakilerden akzanan çok olur umarım 28 mayısa akdar daha 15 yazıcı var devam etsinler. çekilişe katılanalr katılmasın artık.ben kazandım çekilişe girmeyeceğim  ;D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #85 : 13 Mayıs 2011, 12:25:20 »
Büro Malzeme

Form dolduran katılımcılarımızın burdan katıldım demelerine gerek yok.Biz hem facebook sayfamıza katılanlar hemde form dolduran katılımcılar arasından talihliyi belirliyoruz.Bizi gruplarına tanıtan katılımcılarımızada ayrıca teşekkür ederiz...

Çevrimiçi enavci

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #86 : 13 Mayıs 2011, 12:32:11 »
Büro Malzeme

Form dolduran katılımcılarımızın burdan katıldım demelerine gerek yok.Biz hem facebook sayfamıza katılanlar hemde form dolduran katılımcılar arasından talihliyi belirliyoruz.Bizi gruplarına tanıtan katılımcılarımızada ayrıca teşekkür ederiz...
siteye uye olmak gerekiyor mu?
ben sadece formu dolduruyorum

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #87 : 13 Mayıs 2011, 12:56:05 »
bende hergün katılıyorum ama facede duvara katıldım diye yazmak zorunlumu ?

bence yaz. ben yazdığım gün kazandım bugün aradılar  ;D

şöyle yap üyede ol siteye bence daha önce üye olmamıştım büro malzemeye sadece forum dolduruyordum.üye olup doldurdum ertesi gün kazandım  ;D üye derken facebook grubuna değil gruba zaten üye olmak zoprunlu.ayrıyeten büro malzemeye üye ol. birde sunum yazacağım çok ihtiyacım felan var gibisinden şeyler yaz gruba.ben kitap yazacaktım gerçekten tamda ihtiyacım vardı çıkması süper oldu  ;D

bak eski mesajını gördüm fotoğrafçıymışsın bunu yaz işte gruba fotoğrafçıyım katıldım ihtiyacım var felan de işte ;)

;Diyi fikir ama benim facem yok babamınkini kullanarak guruba katılsam yine geçerlimi yoksa olmuyormu ayrıca ben bugun formu doldurdum ama şimdi üye olacam üye olduktan sonra tekrar formu doldurayımmı?  ( fotoğrafçıyım katıldım ihtiyacım var felan de işte  bunuda faceyemi yazayım?) :) ;)

aç kendine bir facebook sayfası çok zor değilki. yada babanın adına katıl. çıkarsa baban konuşur telefonda onun tc kimlik nosunu isteyecekler çünkü. facebook grubuna katılman şart büro malzemenin yoksa kazanamazsın. ayrıca büro malzeme sitesinede üye olman iyi olur ama şart değil. facebook grubuna katıldım diye yazmanda şart değil ama bence yazarsan dikkate alınırsın diye düşünüyorum.hani fotoğrafçıyım çok ihtiyacım felan var keşke bana çıksa dersen ne kaybedersin  ;)
« Son Düzenleme: 13 Mayıs 2011, 12:57:50 Gönderen: eyefive »

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #88 : 13 Mayıs 2011, 13:08:04 »
bende hergün katılıyorum ama facede duvara katıldım diye yazmak zorunlumu ?

bence yaz. ben yazdığım gün kazandım bugün aradılar  ;D

şöyle yap üyede ol siteye bence daha önce üye olmamıştım büro malzemeye sadece forum dolduruyordum.üye olup doldurdum ertesi gün kazandım  ;D üye derken facebook grubuna değil gruba zaten üye olmak zoprunlu.ayrıyeten büro malzemeye üye ol. birde sunum yazacağım çok ihtiyacım felan var gibisinden şeyler yaz gruba.ben kitap yazacaktım gerçekten tamda ihtiyacım vardı çıkması süper oldu  ;D

bak eski mesajını gördüm fotoğrafçıymışsın bunu yaz işte gruba fotoğrafçıyım katıldım ihtiyacım var felan de işte ;)

;Diyi fikir ama benim facem yok babamınkini kullanarak guruba katılsam yine geçerlimi yoksa olmuyormu ayrıca ben bugun formu doldurdum ama şimdi üye olacam üye olduktan sonra tekrar formu doldurayımmı?  ( fotoğrafçıyım katıldım ihtiyacım var felan de işte  bunuda faceyemi yazayım?) :) ;)

aç kendine bir facebook sayfası çok zor değilki. yada babanın adına katıl. çıkarsa baban konuşur telefonda onun tc kimlik nosunu isteyecekler çünkü. facebook grubuna katılman şart büro malzemenin yoksa kazanamazsın. ayrıca büro malzeme sitesinede üye olman iyi olur ama şart değil. facebook grubuna katıldım diye yazmanda şart değil ama bence yazarsan dikkate alınırsın diye düşünüyorum.hani fotoğrafçıyım çok ihtiyacım felan var keşke bana çıksa dersen ne kaybedersin  ;)

ben babamınkınden deniyeyim üye oldum kendi adıma formda doldurdum sadece face olarak babamınkini kullanayım çünkü face sevmiyorum umarım çıkar yardımların için çok sağol....(gutubada babamın facesi diye not alayım  ;D

olmaz babanın facesiyle katılıyorsan babanın adını vermelisin formu doldururken. farklılık olmasın. kazanırsa babanı ararlar hediyeyi sen kullanırsın sorun değil  ;)

Çevrimdışı stafex

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #89 : 13 Mayıs 2011, 13:15:53 »
bugün geldi yazıcım ama 20 tl kargo ücreti ödedim :-\ önceki kazanan arklar kargo ücreti ödememiş yeni kazanan arklardan kargo ücreti ödeyen varmı acaba?