0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingizemli tospağa gizemli tospağa ben sana demedimmi son günde olsa kazanacaksın diye hobba hobba tabi bunda benim en son açtığım başlığa gizemliyede verin demem etkili oldu kesinlikle katılıyorum sana son günlerdeki duvar yazılarımızın etkisi büyük.teşekkür ederim çabalrın için arkadaşımm
gizemli tospağa gizemli tospağa ben sana demedimmi son günde olsa kazanacaksın diye hobba hobba tabi bunda benim en son açtığım başlığa gizemliyede verin demem etkili oldu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingizemli tospağa gizemli tospağa ben sana demedimmi son günde olsa kazanacaksın diye hobba hobba tabi bunda benim en son açtığım başlığa gizemliyede verin demem etkili oldu bir başlıkta benim için yazda son gün de ben kazanayım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingizemli tospağa gizemli tospağa ben sana demedimmi son günde olsa kazanacaksın diye hobba hobba tabi bunda benim en son açtığım başlığa gizemliyede verin demem etkili oldu bir başlıkta benim için yazda son gün de ben kazanayım keşke herkese başlık açmayla verseler.gizemli zaten hakediyordu bunu, okadar kişi davet etti o başlıklar işin tuzu biberi ben kazanacağını zaten biliyordum ama gizemliye söylemedim. beni arayan kızla samimi bir şekilde konuşmuştuk.ben o kıza buradan öğrendiğimi söylemiştim ve oda bana bazı şeyler söylemişti. o işin espirisi .... hayırlısı neyse o olsun
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingizemli tospağa gizemli tospağa ben sana demedimmi son günde olsa kazanacaksın diye hobba hobba tabi bunda benim en son açtığım başlığa gizemliyede verin demem etkili oldu bir başlıkta benim için yazda son gün de ben kazanayım keşke herkese başlık açmayla verseler.gizemli zaten hakediyordu bunu, okadar kişi davet etti o başlıklar işin tuzu biberi ben kazanacağını zaten biliyordum ama gizemliye söylemedim. beni arayan kızla samimi bir şekilde konuşmuştuk.ben o kıza buradan öğrendiğimi söylemiştim ve oda bana bazı şeyler söylemişti.
bugün sonmu.? bugünün kazananı dün form dolduran kişimi olacak.?