0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinevet acıklamadan önce arayarak bilgileri istiyorlar ona göre acıklıyorlar benim dün acıklandı bu sabah ürün elimdeydi ve o kadar harika bir ürün ki ben bayıldımmmm liyabu siz baya kazanıyorsunuz ya hemde baya değerli şeyler şasnınız çok iyi
evet acıklamadan önce arayarak bilgileri istiyorlar ona göre acıklıyorlar benim dün acıklandı bu sabah ürün elimdeydi ve o kadar harika bir ürün ki ben bayıldımmmm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmodeline fiyatını merak ettimde ayıptır sorması249 dolar. Lexmark X4975
modeline fiyatını merak ettimde ayıptır sorması
ben yazıcıyı aldığımdan beri 10 gün geçti hala kurmadım üşeniyorum kuran ve kullanan varsa anlatsa keşke nasıl performansı güzelmi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmodeline fiyatını merak ettimde ayıptır sorması249 dolar. Lexmark X4975yok 249 dolar degil suan hepsiburada.com da 286 dolar yani 540 tl
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmodeline fiyatını merak ettimde ayıptır sorması249 dolar. Lexmark X4975yok 249 dolar degil suan hepsiburada.com da 286 dolar yani 540 tl sen hepsi buradaya ne bakıyorsun orada herşey kazık. büro malzeme reklam resminde ve kampanya sayfasında kendi siteleirnde yazmışlar 249 dolar diye
bugunun kazanani belli olmadi mi? telefon etmediklerine gore ben degilim