BMW May Fest Facebook etkinliğinin 3. gününde (26.05.2011) May Fest t-shirtü kazanan katılımcılarımız: Gökhan Ceylan, Mehtap Tuğra, Ender Özkul, Emre Yıldırım, Arslan Tuğra, Fatih Kent Tanık, Sercan Deniz, Canan Maraşlı, Mesut Can Gürkan, Umut Uğur Dikçam, Oya Öz, Murat Kara, Ebru Kasap, Ümmühan Korkak ve Ecem Demirtaş. Kendilerini tebrik ediyoruz! Heyecan devam ediyo
Eşim ve bende kazandık, tebrikler arkadaşlar
BMW May Fest Facebook etkinliğinin son gününde May Fest t-shirtü kazanan katılımcılarımız: Alpaslan Peker, Güler Peker, Selim Işık, Türker Gültekin, Ahmet Poyraz, Ahmet Köse, İlker Gültekin, Sertaç Saka, Kemal Kaptanoğlu, Murat Ceyhun, Esra Kılıç, Bülent Demirel, Alper Tunga Peker, Suzan Aluğ, İbrahim Şahin, Onur Köleoğlu, Birsen Aynur Saka, Fatih Çün, Necmeddin Tokgöz ve Ozan Uysal. Kendilerini tebrik ediyoruz!
konu burda acıldı burda görüp katıldını madem biz cvbı yanlıs verdik ne diye uyarmadınız ? bi de 8 tane kazandım yazıosunuz..
8 tane kazandım son gün
Cevabı paylaşmamışsınız, bence kazandığınız da size kalsa daha doğru olurdu. Bu forum paylaşım için var. Bir çok konuyu istesek açmayız ve hediyeleri yığarız kıyıya. Ama hepimiz kazanınca mutlu oluyoruz. 8 tane tişörtü değiştirip değiştirip giyersiniz artık.
ilk yirmi cevap paylaşmaya zaman yok ki....
cok merak ettıgımden soruyorum survıvor tevfıkla akrabalıgınızmı var ?
ona oy topluorsunuz oy atmaları ıcın ınsanlara msj atıyorsunuz yanılmyıorsam sızdınız dımı oy toplayan
cok merak ettıgımden soruyorum survıvor tevfıkla akrabalıgınızmı var ?
ona oy topluorsunuz oy atmaları ıcın ınsanlara msj atıyorsunuz yanılmyıorsam sızdınız dımı oy toplayan
oyuncak sanıyor hayatı ve salıncakta sallanan bir cahil çocuk gibi..insanları yanıltmak böyle bir şey işte..boşverin arkadaşlar...