kpss hazırlanıyorum ve ozel bır dershanede(ısım veremıyorum) part tıme ıngılızce ogretmenlıgı yapıyorum....stajyer gıbı dusunun...dergı cıkarıyorlar her ay ve soru kısmı var...dızgı yanı...artık bende soru yazacagım...o kadar mutlu oldum kı anlatamam...hayat bana ılk kez guluyor...Allah dualarımı kabul edıyor...ınsallah Temmuz'da da ıstedıgım olur...
Rabbım hepımıze ıstedıgını vermesı dılegımle...
Paylaşmak ıstedım
tebrikler Kübra hnm ,ancak bence bunların nedeni komşunuz mazallah başka bir yere filan giderse siz de takip edin aynı yerde ev alıp tekrardan komşu olun yoksa bu başarınız gidecektir.

şaka bir yana inş.kızmadınız tekrardan tebrikler başarılar
senin adına sevindim .mutsuz bir anımda birinin mutluğunu paylaşmak bile iyi geldi bana
allah herkesin kalbine göre versin
tebrikler Kübra hnm ,ancak bence bunların nedeni komşunuz mazallah başka bir yere filan giderse siz de takip edin aynı yerde ev alıp tekrardan komşu olun yoksa bu başarınız gidecektir. 

sözten bey banada sizin gibi komşu lazım
senin adına sevindim .mutsuz bir anımda birinin mutluğunu paylaşmak bile iyi geldi bana
allah herkesin kalbine göre versin

cok tesekkur ederım...Allah a dua edın belkı bıraz daha huzur dolar ıcınız...
..................................
Selcuk Bey vallahı o adamda da baska problemler var...evet cok sanslı bırı cekılıs,kampanya,hedıye bakımından ama eş bakımından zor bır evlılıgı var dıyebılırım...neyse ozel hayat

yerın kulagı olabılır