Gönderen Konu: Sizce arkadaşlar LG mi Samsung mu ?  (Okunma sayısı 7185 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
Ynt: Sizce arkadaşlar LG mi Samsung mu ?
« Yanıtla #10 : 29 Nisan 2011, 11:02:20 »
telefonda nokia ve sony ericsoon dan şaşmayacaksın. tv de ise samsung. sony ve philips ten bile iyiler tv de.
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı Marlboro

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 29 Nisan 2011, 11:02:42 »
istanbulbilişim nakite çok güzel indirim yapıyor benim arkadaş sony laptop almıştı çok güzel indirim yapmışlardı

Çevrimdışı xcelis

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 29 Nisan 2011, 11:06:13 »
İstanbul Bilişimden distbitör firmalar kaçak ürünler,  firma garantisi yok diye söz ediyorlar
Bi çok firmada indirim var zaten
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

xzcelis.wordpress.com

Çevrimdışı KüL Kedisi

• Usta Kampanyacı
  • Uğur Böcüsü
« Yanıtla #13 : 29 Nisan 2011, 11:07:23 »
Telefon samsung laptop samsung tv samsung

Önüm arkam sağım solum samsung :)))

Geri dönüşümü en az olan elektroniklerden olduğu için samsungu tercih ediyorum bende

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 29 Nisan 2011, 11:09:28 »
seçeneklerin arasında yok ama bence philips daha iyi  ;)
ben de katılıyorum avrupa yada amerikan menşeli mallar(japonya hariç) asya mallarından çok daha iyidir.Aynı fiyat aralığındaki aynı özelliklere sahipse diğer ürünlere bakmanı tavsiye ederim  :)

patalena

• Ziyaretçi
« Yanıtla #15 : 29 Nisan 2011, 11:12:11 »
bizde Samsung'un c serisinden almıştık.oturma mesafesine yakın olmasına rağmen( 102 ekran - 2.30 mt.) :)  problem yaşamdık şimdiye kadar.memnunuz.tavsiyem SAMSUNG.

istanbul bilişimde birçok kişi satış sonrası servislerinde problem yaşayanlar var.gözünunde bulundurmak lazım bu durumu.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #16 : 29 Nisan 2011, 11:14:23 »
seçeneklerin arasında yok ama bence philips daha iyi  ;)
ben de katılıyorum avrupa yada amerikan menşeli mallar(japonya hariç) asya mallarından çok daha iyidir.Aynı fiyat aralığındaki aynı özelliklere sahipse diğer ürünlere bakmanı tavsiye ederim  :)
Philips doğal görüntü der her zaman ama samsungun görüntüsünü izlemek daha zevkli ve güzel inan bana.Ayrıca philips piyasadan çıkacağını duyurdu kısa zaman önce.Samsung gerçektende güzel..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #17 : 29 Nisan 2011, 11:17:28 »
avrupa amerika malı sadece etiket üzerinde. yoksa bütün markalar ürünlerini asyada yaptırıyor. tv denince samsung tan şaşmayacaksın. bende arçelik olmasına rağmen  ;D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #18 : 29 Nisan 2011, 11:19:29 »
seçeneklerin arasında yok ama bence philips daha iyi  ;)
ben de katılıyorum avrupa yada amerikan menşeli mallar(japonya hariç) asya mallarından çok daha iyidir.Aynı fiyat aralığındaki aynı özelliklere sahipse diğer ürünlere bakmanı tavsiye ederim  :)
Philips doğal görüntü der her zaman ama samsungun görüntüsünü izlemek daha zevkli ve güzel inan bana.Ayrıca philips piyasadan çıkacağını duyurdu kısa zaman önce.Samsung gerçektende güzel..
samsungdan hoşlananlar olabilir ama bence telefonları felaket (tv piyasasında avrupalı mallar çok az,elecktrolux,aeg olsa hiç düşünmeden almasını tavsiye ederim,en iyisi sony gibi ancak fiyat-fayda aralığında biraz pahalı,toshiba da çok iyi ancak fazla bir özelliği yok sade) samsung ise piyasaya aynı ürün grubundan yüzlerce,binlerce farklı modelde ürün çıkardığı için bir gün önce aldıgınız mal artık modası geçip eskimiş duruma düşmekte  :)
avrupa amerika malı sadece etiket üzerinde. yoksa bütün markalar ürünlerini asyada yaptırıyor. tv denince samsung tan şaşmayacaksın. bende arçelik olmasına rağmen  ;D
üretim yerinin asyada olması birşey farkettirmez çoğu teknoloji,araba sanayi de Türkiyede zaten üretim yapılırken firma üretim standartlarını belirliyor bunun dışına çıkılamaz.
« Son Düzenleme: 29 Nisan 2011, 11:23:53 Gönderen: sozten »

Çevrimdışı kızıl mavi

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #19 : 29 Nisan 2011, 17:02:47 »
bencede samsuntv alırken teknosadaki arkadaş demişti sony ve diğerlerine göre en iyisi bu diye ;)
BEN TAŞINDIM ARTIK SOL YANINDAN.KİRAYA VEREBİLİRSİN O BOŞLUĞU.SOLUN AÇIK OLSUN!!