0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
seçeneklerin arasında yok ama bence philips daha iyi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinseçeneklerin arasında yok ama bence philips daha iyi ben de katılıyorum avrupa yada amerikan menşeli mallar(japonya hariç) asya mallarından çok daha iyidir.Aynı fiyat aralığındaki aynı özelliklere sahipse diğer ürünlere bakmanı tavsiye ederim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinseçeneklerin arasında yok ama bence philips daha iyi ben de katılıyorum avrupa yada amerikan menşeli mallar(japonya hariç) asya mallarından çok daha iyidir.Aynı fiyat aralığındaki aynı özelliklere sahipse diğer ürünlere bakmanı tavsiye ederim Philips doğal görüntü der her zaman ama samsungun görüntüsünü izlemek daha zevkli ve güzel inan bana.Ayrıca philips piyasadan çıkacağını duyurdu kısa zaman önce.Samsung gerçektende güzel..
avrupa amerika malı sadece etiket üzerinde. yoksa bütün markalar ürünlerini asyada yaptırıyor. tv denince samsung tan şaşmayacaksın. bende arçelik olmasına rağmen