0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben de pek birşey anlamadım abiden bişey istiyorsun yerine mi getiriyor arkadaşınız süpürge mi istemiş kardeşimin arkadaşı süpürge istemiş getirmişler bende şuanda sadece bu kadarını biliyorum.ama bir sürü gerçekleşmiş foto var sanırım öğrencilere yönelik yaptıkları şeyler
ben de pek birşey anlamadım abiden bişey istiyorsun yerine mi getiriyor arkadaşınız süpürge mi istemiş
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAbilerin abisi yazmışsınız, biri beni mi çağırdı abilerin abisi dilek dileyebilirmiyim Aklıma bu şarkı geldi nedense Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAbilerin abisi yazmışsınız, biri beni mi çağırdı abilerin abisi dilek dileyebilirmiyim
Abilerin abisi yazmışsınız, biri beni mi çağırdı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAbilerin abisi yazmışsınız, biri beni mi çağırdı abilerin abisi dilek dileyebilirmiyim Aklıma bu şarkı geldi nedense Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim aklıma bu gelir Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAbilerin abisi yazmışsınız, biri beni mi çağırdı abilerin abisi dilek dileyebilirmiyim Aklıma bu şarkı geldi nedense Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim aklıma bu gelir Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSen de ağır ablaymışsın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsabah akşam yaş ortalaması 50 üzeri olan bir yerde takılınca ve haftada 2 gün türk sanat müziğine maruz kalınca ister istemez piskolojimi etkiliyor