3 numarayi nereden buldunuz ben akeronine'da goremedim cacharel aker'in sattigi markami
ya arkadaşlar facebook adresini de yazın demiş maile nedir bu facebook adresi face de kullandığımız isimmi oluo
bide ben yazmadan gönderdim olurmu acaba
profilinize basinca yukarida adres cubugundaki linki istiyorlar ve adinizla mail adresinizin ortusmesi lazim gibi gicik bir sartlari var benim kullandigim mail kizlik soyadimla olan kazanamiyorsam o yuzdendir
Çekilişimiz sona erdi! Doğru cevabı gönderenler arasında yaptığımız çekiliş neticesinde kazananlar, İstanbul'dan BURCU TAŞÇI KARTAL ve İzmir'den SİBEL KIRAL Hanım'lar oldu. Kendilerini tebrik eder, Aker Eşarpları'nı güle güle kullanmalarını dileriz.
Yeni Yarışmamız Başlıyor! Soldaki menüde yer alan EŞARBINI RENKLENDİR butonuna basarak uygulamamıza kayıt olabilir ve renklendirdiğiniz eşarbınızla yarışmamıza katılabilirsiniz. Lütfen kayıt olduktan sonra yarışma hakkında yazılan kısmı dikkatlice okuyunuz. Kaydettiğiniz desenler yarından itibaren uygulamamız içinde gözükecektir.
Hanımlar ilk önce Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin sitemize girip eşarbınızı renklendirin. Ama bu konuda acele etmeyin. Çünkü sadece 1 desenle yarışmaya katılabileceksiniz.
Sonra bu deseninizi bilgisayarınıza kaydedin. İkinci aşamada da uygulamamıza girip kaydolun. Yarışma Hakkında kısmında yazanları okuyup aşağıdaki kutucuğu klikleyin ve sonra uygulamaya katıl butonunu tıklayın.
Bu aşamadan sonra deseninizi kendiniz ekleyebileceksiniz. Ama şunu da unutmayın ekleme yaptıkdan sonra adminlerimize bu bilgi gelecek ve günün belli saatlerinde tüm eklenen bu desenleri adminlerimiz onaylayıp sayfaya otomatik olarak ekleyecekler.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin