0212 337 35 48 dün aramışlar cevap veremedim. Sabah biraz araştırma yaptım dolandırıcılık falan çıktı. az önce yine aradılar bi araştırma şirketiyiz falan dediler. ben yemezler kardeşim başka kapıya falan dedim. Sonra huggiesten aradıklarını söylediler. dedim müsait değilim kapattım.
o numara hakkında bide bunu buldum
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
dün benide aramışlardı yetişemedim az önce aradılar huggiesten gönderilen bez için göreşeceklerdi bez bu gün geldiğini söyledim tamam dediler kapattılar
2 gündür araıyorlardı yetişemedim bi türlü şimdi aradılar bebeginiz kaç aylıkd dedi 2 bucuk yasında dedim pat kapattı:)
benimde eşimin işyerine gelmiş huggies halbukı işyeri adresini yazmadımki ben.Eşimide arayıp duruyorlar oda ben mi kullanıyorum deyip

konusmuyor.Birazönce yine aradılar teli bana verdi kadına ben eşiyim ben söyleyeyim diyorum o eşimi istiyor.Müsait degılse sonra ararız dedi.Bende eşime kullandım memnunuz de dedim yoksa arayıp duracaklar.
bende huggıes beklıyordum bır tanıdıgın bebegı ıcın...annemın numarasını verdım o da dıyor aramadılar fılan beklıyoruz...mesaj gormus bu ne dedı..huggıes olmasın...hes AŞ forma kazandınız dıyor...google dan baktım dolandırıcılıkmıs...
evet benide aradılar.huggies bez elinize ulaştımı diye.benimde henüz gelmemişti tamam deyip kapattılat.ertessi gün bez geldi
evet benide aradılar.huggies bez elinize ulaştımı diye.benimde henüz gelmemişti tamam deyip kapattılat.ertessi gün bez geldi
kaç tane geldi bez???
paketi açmadım küçük no çünkü ama sanırım 7-8 adet falan vardır
Bana da bu sabah geldi,8 adet 2 numara ,6 kiloya kadar kullanılabilir.Benim kızım 8 kilo ama gene de oldu,sıkmadı da ,ben memnun kaldım.Prima nın 3 numarasını kullanmama rağmen Huggies in 2 numarası oldu.Daha önce aramışlardı,gelmedi ürünler deyince önümüzdeki hafta tekrar arayalım dediler.