Gönderen Konu: Emirtalham | Kozmetik Markalar La Roche Posay (1 Mart - 15 Nisan )  (Okunma sayısı 1748 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı emirtalha

• Usta Kampanyacı
    • Reklam-Tanıtım
Arkadaşlar süper bir kampanya ile sizlerleyiz üyelik veya izleyi ci olma şartımız yok
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Arkadaşlar Birde blog yazarları için hoş bir çalışmamız var Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bu sayfa için blog sayfanızda en güzel ve özgün tanıtımı yapan kişi de Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin kazanacak. ( Blog kampanyamız Haricinde)
« Son Düzenleme: 24 Mart 2011, 17:29:51 Gönderen: emirtalha »
Kampanya & Reklamların Sanal MerkeziLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı emma_287

• Acemi Kampanyacı
  • **
hata weriyor açamadım :(     birde bişey sorcam blog kampanyalarına kampanyalarında; benim face'm yok  kardeşiminkini kullanıyorum 18 yaşından küçük eğer kazanırsam bi problem olur mu bi de kardeşimin e-posta adresini mi vermem lazım ??? ???

Çevrimdışı emirtalha

• Usta Kampanyacı
    • Reklam-Tanıtım
hata weriyor açamadım :(     birde bişey sorcam blog kampanyalarına kampanyalarında; benim face'm yok  kardeşiminkini kullanıyorum 18 yaşından küçük eğer kazanırsam bi problem olur mu bi de kardeşimin e-posta adresini mi vermem lazım ??? ???

hiçbir sorun olmaz paylaşmanız yeterli açamamanız konusuna gelince küçük bi öneri : Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  umarım adminler kızmaz  8)
« Son Düzenleme: 24 Mart 2011, 17:33:52 Gönderen: emirtalha »
Kampanya & Reklamların Sanal MerkeziLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı emirtalha

• Usta Kampanyacı
    • Reklam-Tanıtım
Arkadaşlar dileyen buradanda katılabilir biz her iki sayfayıda kontrol edebiliyoruz yorumlarınızı bekliyoruz :D

sayfa biraz gıcık gibi wordpress üzerinde yoğunlaşana kadar idare edeceğiz
« Son Düzenleme: 24 Mart 2011, 17:34:15 Gönderen: emirtalha »

Çevrimdışı emma_287

• Acemi Kampanyacı
  • **
hata weriyor açamadım :(     birde bişey sorcam blog kampanyalarına kampanyalarında; benim face'm yok  kardeşiminkini kullanıyorum 18 yaşından küçük eğer kazanırsam bi problem olur mu bi de kardeşimin e-posta adresini mi vermem lazım ??? ???

hiçbir sorun olmaz paylaşmanız yeterli açamamanız konusuna gelince küçük bi öneri : Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  umarım adminler kızmaz  8)
teşekkür etimmm :D

Çevrimdışı emirtalha

• Usta Kampanyacı
    • Reklam-Tanıtım
Katılımlar devam etmektedir kazanan kişi dilediği La Roche Posay a sahip olabilecek. Çekilişi firma yapacaktır.
Blog kampanyası haricinde özgün tanıtım yazısı kampanyasıda halen devam ediyor o kısım pek anlaşılmadı sanırım
NoT: Çalışmamız 1 Ay sürelidir ve kazanan kişiyi firma belirleyecek. En özgün paylaşımları yapan kişi hediyeyi almaya hak kazanacak. Paylaşımlarınız şurada şunu yaptım, burada bunu yaptım şeklinde belirtilmek zorunda. ( İnceleme yapabilmek için)
Örnek: Blog sayfamda görsellerle birlikte tanıtım yaptım Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Blog çalışmamızın tanıtımı dışında bir çalışmadır bu. Tanıtım yapılması gereken sayfa Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Unutmayalım ki en özgün tasarımı yapan 1 kişide hediyeyi almaya hak kazanacak. Ayrıca fabrikadan eve çalışmaızda devam ediyor.

Arkadaşlar fabrikadan eve kampanyamız cuma akşamı sona eriyor. Katılımlarımız cuma akşamına kadar devam ediyor.

blogspot: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
wordpress: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Katılan katılmayan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.   :)
« Son Düzenleme: 24 Mart 2011, 17:35:04 Gönderen: emirtalha »

Çevrimdışı emirtalha

• Usta Kampanyacı
    • Reklam-Tanıtım
arkadaşlar blogspot engeli büyük bir kayıp oldu ama kampanyamız devam ediyor her iki sayfada ortak olarak devam ediyoruz 15 nisan son

Çevrimdışı emirtalha

• Usta Kampanyacı
    • Reklam-Tanıtım
yaz geliyor cildinizi güneşin zararlı ışınlarından korumak için son günler

Çevrimdışı emirtalha

• Usta Kampanyacı
    • Reklam-Tanıtım
katılan bütün arkadaşlara teşekkür ederim yarın son gün Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
sonucu ne oldu?
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...