0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKüL Kedisi ; inş. bu son günleri dopdolu geçirirsin..aslına bakarsan ev hasretinin tarifini bir de senden dinlemek lazım...Anlatılacak gibi değil devrim ailemden ayrılıyım geziyim eğleniyim falan yalan hepsi ailemin yanında oliyim babamla hergün kavga ediyim sabah unutuyo nasıl olsa kulağı çınlasın Bey Babanın..Bu devirde her şey zor..Aile bambaşkadır hele ki özlemek..Özel duygular işte anlatılmaz yaşanır derler ya aynen öyle...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKüL Kedisi ; inş. bu son günleri dopdolu geçirirsin..aslına bakarsan ev hasretinin tarifini bir de senden dinlemek lazım...Anlatılacak gibi değil devrim ailemden ayrılıyım geziyim eğleniyim falan yalan hepsi ailemin yanında oliyim babamla hergün kavga ediyim sabah unutuyo nasıl olsa
KüL Kedisi ; inş. bu son günleri dopdolu geçirirsin..aslına bakarsan ev hasretinin tarifini bir de senden dinlemek lazım...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKüL Kedisi ; inş. bu son günleri dopdolu geçirirsin..aslına bakarsan ev hasretinin tarifini bir de senden dinlemek lazım...Anlatılacak gibi değil devrim ailemden ayrılıyım geziyim eğleniyim falan yalan hepsi ailemin yanında oliyim babamla hergün kavga ediyim sabah unutuyo nasıl olsa kulağı çınlasın Bey Babanın..Bu devirde her şey zor..Aile bambaşkadır hele ki özlemek..Özel duygular işte anlatılmaz yaşanır derler ya aynen öyle... valla annemi özlediğim için ağladığımı biliyorum midem yanarken annem yanımda değil tek başıma hastane koridorunda duramam diye acile gitmediğimi biliyorum çok zor geliyor ama bitti çok az kaldı ve annemde yanımda daha çabuk geçicek 15 gün
çok zor be devrim adamlar 400 küsürlerde geziyo ben baya geri kaldım tez hazırla proje çiz mozaik yap derken oy toplayamadım
bende verdim siz gene benden iyisiniz ben iyice gerilerde kaldım:((